Magazin

(FOTO) GODINE SU SAMO BROJ Manekenka se skinula gola na pragu sedme decenije

Za sebe kaže da je najmoćnija kada je naga i samo želi da dokaže svima da seksipil ne mora nužno nestati s godinama.

(FOTO) GODINE SU SAMO BROJ Manekenka se skinula gola na pragu sedme decenije
FOTO: PAULINA PORIŠKOVA/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Nekadašnji supermodel Paulina Poriškova (58) želi da motiviše sve žene da prirodno stare, da ne slušaju kritike i da nauče da se odlično osjećaju u svojoj koži, bez obzira na starosnu dob.

Iako je na pragu sedme decenije, i dalje ponosno pokazuje svoje tijelo i poručuje svijetu da je i dalje seksipilna, a nedavno se naga našla na naslovnici novembarskog broja češkog magazina “Еl”.

Među rijetkim je slavnim ličnostima koje odbijaju da se podvrgnu plastičnoj hirurgiji i na društvenim mrežama redovno prikazuje sebe onakvu kakva zaista jeste.

Kako je i sama jednom prilikom izjavila tada se osjeća najmoćnije.

– Odgajana sam u kulturi i vremenu kada je golotinja bila uobičajena i apsolutno prihvaćena kao dio ljudskog bića. Nikada me nije bilo sramota zbog golog tijela, mog ili bilo čijeg. Dakle, sve dok je moj izbor da skinem, to me zapravo čini snažnom. Čini mi se da nemam šta da krijem. U ovome je moja moć. Ne u golotinji samoj po sebi, već u sposobnosti da pokažem sebe kakva jesam – izjavila je povodom naslovnice.

– Poslije ovog snimanja pitala sam svoju ljubav, Džefa, kako se osjećao kada me vidio tako ogoljenu. ‘Bila si najmoćnija osoba u sobi’, odgovorio je. I to je ono što ja vidim na ovoj fotografiji. Žena koja se ne stidi što je upravo takva kakva je. Žena koja odbija da se stidi. Ne osjećam se kao ova žena svakog dana, ali ovo je žena koja bih voljela da postanem. Ona koja traži svoj prostor bez izvinjenja, bez krivice, bez stida sa odjećom ili bez nje – poručila je Paulina Poriškova.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije