Zabava

(FOTO) "Ja sam srećna žena" Nataša Ninković je u braku sa 10 godina starijim biznismenom zbog kojeg je ODBILA PONUDU U HOLIVUDU

Glumica Nataša Ninković udala se za biznismena Nenada Šarenca kada je imala 25 godina, a sa njim ima blizance Matiju i Luku.

(FOTO) "Ja sam srećna žena" Nataša Ninković je u braku sa 10 godina starijim biznismenom zbog kojeg je ODBILA PONUDU U HOLIVUDU
FOTO: LOLA STOJANOVIĆ/RINGIER

Nenad je od nje stariji 10 godina, a glumica je u više navrata isticala je da joj je brak pomogao da sazri.

– Bila sam klinka i u početku brak sam tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmjeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake – rekla je glumica svojevremeno medijima, a za Nenada se udala kada je imala 25 godina.

– Danas mogu da kažem da sam sazrijevala pored supruga, a i djecu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti – dodala je glumica tada.

Nataša Ninković sa mužem
FOTO: LOLA STOJANOVIĆ / RINGIER

Nataša Ninković je svojevremeno priznala i da je zbog supruga odbila i čuvenog američkog reditelja Olivera Stouna.

– Oliver Stoun bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i svratio je do Beograda. Tada sam ga vidjela posljednji put. Pokazala sam mu Narodno pozorište, zapravo scenu gdje igram, grad… Stalno me zapitkivao šta je tu toliko vrijedno, pa sam odlučila da ne pokušam u Americi. Na večeri u Skadarliji upoznao je mog Nešu. Pitao me je da li je i on jedan od razloga zbog kojih sam odlučila da igram u Beogradu i ja sam mu odgovorila: ‘Naravno'“, priznala je ona svojevremeno za Blic i otkrila da je sa mužem doživjela „holivudske trenutke“.

– Ja sam srećna žena, jer sam ih imala i na poslu i privatno, a i danas imam takve trenutke. Bilo je večeri kada sam govorila sebi: ‘Nema dalje, nema bolje’. Situacije ‘nema dalje’ imala sam mnogo puta sa suprugom. One kratko traju, ali valjda baš zato jesu izuzetne – ispričala je tada Nataša.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu