Sudbine

(FOTO) "KAD DOĐEM S POSLA OPERE MI NOGE, ŽIVIMO KAO DA MI JE 20 GODINA" Svetozar ima 70 i čeka da mu Kubanka rodi sina

Bokser Svetozar Kika Nikočević zaljubio se u Kubanku Barbaru. Njih dvoje sada skladno žive već nekoliko mjeseci, a planiraju i porodicu.

Svetozar, Barbara
FOTO: HYPE TV / SCREENSHOT

Kika je čuveni bokser iz Podgorice i približava se osmoj deceniji. Kako kaže, Kubanku iz Havane upoznao je u svojoj ulici i odmah mu se dopala.

– Prvo smo pričali rukama, a poslije smo preko telefona prevodili. Ja sam se njoj svidio strašno, ja nisam mogao da ne padnem, ona zgodna i ja joj priđem. Rekao sam joj, ljubavi, ti se meni sviđaš, ti ćeš da budeš moja. Sada smo osam mjeseci zajedno – kaže Nikočević.

Odmah ga je osvojila, a ističe da nijedan Crnogorac ne može da doživi ono šta ona njemu radi.

– Vratim se sa posla, sjednem, ona dođe, odvezuje mi patike. Ona kaže ja sam tvoja žena, ti si moj muž. Donese mi lavor, stavi mi noge u lavor i pere mi noge. Mi živimo kao da mi je dvadeset – kaže Kika.

Napominje da mu mlada Barbara prija i da “mu je našla žicu”. Iako istim jezikom još uvijek ne govore, nekako uspijevaju da se sporazumiju.

Svetozar, Barbara
FOTO: HYPE TV / SCREENSHOT

– Teško joj ide jezik, ona je iz Havane. Ljubomorna je, ako u teretani radim sa ženama, ljubomorna je. Radimo na djeci – kaže Kika.

Otkriva da njegova mlada žena ne voli mnogo da kuva, pa uglavnom jedu po restoranima, ali i da želi u osmoj deceniji da se ostvari kao roditelj, prenosi Blic.

– Sad kad ulazim u sedamdesete godine rekao sam da ću sada najbolje da izgledam, da se oženim i sina da dobijem – kaže Svetozar za Hajp TV.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu