Zabava

(FOTO) KAKO IZGLEDA KADA NIJE NA TELEVIZIJI Fotografije voditeljke ostavljaju bez daha, pozira u kupaćem i minićima

Voditeljku Ivanu Milenković više od 10 godina gledamo na malim ekranima, a mnogi smatraju da je ona najlepše lice na RTS- u.

Voditeljka Ivana Milenković
FOTO: RTS/SCREENSHOT

Ona je u emisijama uvijek obučena u svedenim kombinacijama, dok na društvenim mrežama imamo priliku da je vidimo u potpuno drugačijim izdanjima.

Naime, Ivana nerijetko dijeli fotografije u raznim izdanjima, te je nekoliko puta obukla smjelije kombinacije i pokazala svoje atribute.

Neke od njenih posljednjih fotografija na Instagramu privukle su veliku pažnju, pa je tako dobila i brojne komplimente. Milenkovićeva je pozirala u kratkoj haljinici, dok su njene izvajane noge bile u prvom planu.

Inače, nedavno se pisalo da je voditeljka dala otkaz na RTS-u, a ona se tada oglasila i otkrila o čemu je riječ.

– Najprije moram da kažem da to apsolutno nije istina, nikada nije bilo nikakve priče o otkazu, niti da je meni neko dao otkaz, niti da ja dajem otkaz na RTS-u. Prosto radim na novom projektu, to je emisija kojoj se izuzetno radujem. Uskoro ćete gledati i mene i druge kolege koje učestvuju. Riječ je o nečemu što sam oduvijek htjela da radim, što mi je prilično blisko. Jutarnji program je svakako nešto što sam mnogo voljela, jedna velika škola, jer pet sati živog programa kada to prođete ništa više ne može da bude izazovno za vas u smislu prisustva u programu, osim možda otvaranja nekih novih tema. Izuzetno mi je drago što mi se ukazala prilika da u ovom novom TV formatu ispoljim neke svoje ideje i kao urednik, a samo voditelj emisije što sam radila u jutarnjem programu. Znači vijest o mom otkazu je potpuno neistinita – rekla je, piše Blic.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu