Zabava

(FOTO) "KAKVA BOMBA!" Teja Dora u halterima i kratkoj haljini, predstavnica Srbije na Evroviziji zapalila mreže

Ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji, Teja Dora pozirala je u izazovnom izdanju i zapalila društvene mreže.

Teja Dora
FOTO: TEYA DORA/INSTAGRAM

Naime, Teja Dora je uglavnom kežual obučena, a sada je iznenadila smjelijim stajlingom. Ona je pozirala u šarenoj kratkoj kreaciji, sa halterima.

“Vau, prezgodna”, “Teja Dora kida, prava bomba!”, “Izazovno baš “, “Koliko si lijepa i božanstvena”… su samo neki od komentara.

Podsjetimo, Teodora Pavlovska poznatija kao Teja Dora, pjesmom “Džanum” iz “Južnog vjetra” se proslavila i širom Evrope i svijeta.

Teja je nedano otkrila detalje odnosa sa ocem koji je preminuo baš u trenutku kada je ona stvarala pesmu “Džanum” koja je postala planetarni hit.

– Ne znam baš da li je bilo momenata kada sam mislim da nema izlaza, ali… Dok sam radila na pjesmi “Džanum”, moj tata se razbolio, jako teško i iznenadno. Čovjek je generalno bio veoma jak i pozitivan, aktivan, nije se očekivalo da će se razboljeti na način na koji se razbolio. Jako ubrzo je umro. Ja sam pazila na njega, bio je kod mene i čuvala sam ga taj period, koji je bio veoma kratak. To se desilo u tom periodu kad sam pisala pjesmu, tako da, to je bilo nešto onako meni najteže do sad u životu što sam doživjela – ispričala je Teja Dora, pa otkrila nešto više o njegovom životu na Kipru i periodu kada ga je tamo kao mala posjećivala, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu