Zabava

(FOTO) "KLASIČNA SVEKRVA, UŽAS" Vojaževa majka prkosi Breskvici nakon "Pjesme za Evroviziju", evo za koga je navijala

Pjevačici Anđela Ignjatović Breskvica u subotu je na "Pjesmi za Evroviziju", gdje se predstavila pjesmom "Gnezdo orlovo" osvojila drugo mjesto.

Anđela Ignjatović Breskvica, Vojaž
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ, OLIVER BUNIĆ / RINGIER/COMBO

Pobedu na festivalu odnijela je pjevačica teja Dora, koja će sa numerom “Ramonda” predstavljati Srbiju na “Evroviziji” u Malemu.

O glasanju žirija na “Pjesmu za Evroviziji” ne prestaje da se komentariše na društvenoj mreži “X”, te fanovi Breskvice uveliko komentarišu da je bilo nepravde u odlučivanju i da je ona trebalo da pobijedi na ovom muzičkom takmičenju.

Na pomenutoj mreži danima kruže razni mimovi i upoređivanja Breskivice i Teja Dore, te mnogi korisnici dijele svoje favorite. Međutim, jedna objava je privukla veliku pažnju.

Naime, riječ je o objavi majke repera Mihajla Veruovića, poznatijeg kao Vojaža, sa kojim je Breskvica godinama bila u emotivnoj vezi, piše Blic.

Pročitajte još

Njegova mama Žana na svom Instagramu nakon Teja Dorine pobjede podijelila njenu fotografiju u znak podrške predstavnici Srbije na Evroviziji.

Breskvica na Beoviziji
FOTO: RTS PESMA EVROVIZIJE - ZVANIČNI KANAL/YOUTUBE/SCREENSHOT

Ipak, mnogi su ovo protumačili kao njenu provokaciju za nesuđenu snajku.

“Za one koji ne znaju ovo je Vojaževa majka, SVEKRVA RULES”, piše u objavi, dok su ispod počeli da se nižu komentari.

“Klasična svekrva”, “Užas”, “Breskvica na aparatima”, pisali su tviteraši.

– Dobro jutro dragi moji. Javljam vam se tek sada jer smo sinoć malo slavili, pa sam želela da ostavim telefon i uživam u društvu svoje porodice i svog tima. Želim da vam se zahvalim na svim glasovima (i još jednom da naglasim da su išli u humanitarne svrhe tako da mi je zbog toga još draže što ih je toliko bilo), i na svoj podršci koja je bila zaista ogromna. Takođe želim i javno da čestitam našoj dragoj Teja Dori i da joj poželim puno sreće, bodrićemo te svi. Sada se vraćamo starim navikama i obavezama i naravno nastupima. Jedva vas sve čekam. Voli vas vaša Breskva – napisala je ona na Instagramu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu