Kultura

“Konstrakta je imala foru” Breskvica dala svoj sud kakva treba da bude pjesma za Evroviziju

Pjevačica Anđela Ignjatović Breskvica, koja se takmiči na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju", dala je sud o prethodnim predstavnicima Srbije na "Evroviziji", pa se posebno osvrnula na Anu Đurić Konstraktu.

“Konstrakta je imala foru” Breskvica dala svoj sud kakva treba da bude pjesma za Evroviziju
FOTO: MILAN ILIĆ, SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Prošle godine je Srbiju predstavljao Luka Ivanović, poznatiji kao Luk Blek, sa pjesmom “Samo mi se spava”, dok je godinu dana ranije na “Evroviziju” otišla Konstrakta sa numerom “In Corpore Sano”.

– Naravno da sam prošle godine navijala za našu zemlju, ali ne mogu da kažem da ta pjesma predstavlja našu zemlju, jer kada čuješ tu pjesmu naravno da ti ne padne na pamet Srbija. Konstrakta je imala neku foru. Ušla je svima u glavu. Ja mislim da je svako u tom trenutku znao “Umetnica mora biti zdrava” – istakla je Anđela za “Zed TV”.

FOTO: EUROVISION SONG CONTEST/YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: EUROVISION SONG CONTEST/YOUTUBE/SCREENSHOT

To je dobro, razumeš, pokrenulo je neku lavinu. Opet, po mom mišljenju, nije pjesma koja predstavlja Srbiju – zaključila je Breskvica.

Inače, i Breskvica i Konstrakta se ove nedjelje takmiče na “Pesmi za Evroviziju”, gdje će pokušati da obezbijede odlazak na takmičenje u Malme.

O tome kako reaguje na negativne komentare koji su česti na društvenim mrežama, Breskvica je nedavno rekla:

– Samo sam razumjela da prosto to pišu ljudi koji sjede iza kompjutera i to im je jedini posao i jedino na šta troše vrijeme. Ne obazirem se puno na komentare – rekla je ona, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije