Zabava

(FOTO) Krah ljubavi nakon 20 GODINA BRAKA: Ova zanosna plavuša je bivša žena Jovana Memedovića sa kojom ima dvoje djece

Voditelj Jovan Memedović dvije decenije bio je u braku sa suprugom Mirjanom, a supružnici su 2014. godine odlučili da stave tačku na svoju ljubav.

Jovan Memedović
FOTO: RTS / SCREENSHOT

Upoznali su se 1992. godine, a ljubav se rodila u jednom rekreativnom centru. Mirjana nije odoljela njegovom šarmu i poslije samo godinu dana ljubavi udala se za voditelja.

U braku su bili 20 godina, a za sve to vrijeme je ona birala život daleko od kamera i očiju javnosti, a maksimalno su sačuvali i intimu svoje djece.

Mirjana Memedović je vrlo aktivna na društvenim mrežama, gdje joj i dalje stoji prezime Memedović, a da je prava ljepotica govore njene mnogobrojne fotografije, ali i još mnogobrojniji komentari.

Ovo je razlog njihovog razvoda

Do razvoda je došlo sporazumno, a i nakon istog ostali su u korektnim odnosima, najviše zbog zajedničke djece, kćerke Maše i sina Uroša, piše Blic.

Pročitajte još

Iako se gotovo uvijek pretpostavlja da je glavni razlog razvoda odsustvo ljubavi ili pak prevara, kod Jovana i Mirjane dogodilo se potpuno nešto drugo.

Jovan Memedović je tada zbog prirode posla često je bio odsutan od kuće, zapravo najveći dio godine boravio je po džunglama, stepama, planinama snimajući nevjerovatne ljude i pojave, a po povratku, kako je svojevremeno kazao, nije želio da se vraća gradskoj gužvi, uprkos tome što je znao da ga kod kuće čekaju supruga i djeca. Najveći deo slobodnog vremena provodio je, što i danas čini, u svojoj vikendici na planini, a sve to zajedno navodno je dovelo do udaljavanja bračnih partnera.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije