Hronika

(FOTO) Krvnički ga izboli i ostavili NA ULICI: Policija sumnjiči dvojicu fudbalera za ubistvo MMA borca Stefana Savića

Srpski reprezentativac i MMA borac Stefan Savić brutalno je ubijen prošlog vikenda, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uspješno su identifikovali počinioce ovog stravičnog zločina koji je potresao Srbiju.

Stefan Savić - Vasilije Gačević i Marko Daničić
FOTO: MUP SRBIJE / DRUSTVENE MREZE

Kako saznajemo, Marko Daničić i Vasilije Gačević su fudbaleri.

Prema našim saznanjima Marko (23) je igrao za Crvenu Zvezdu, a drugi osumnjičeni Vasilije se, takođe bavio fudbalom.

Vasilije Gačević i Marko Daničić
FOTO: MUP SRBIJE / MUP
Marko Daničić (desno) igrao za Crvenu Zvezdu

Za dvojicom osumnjičenih, Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23) raspisane su potrage i policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Podsjećamo, naš reprezentativac Stefan Savić (23) preminuo je u noći 25. februara usled zadobijenih ubodnih rana u Dunavskoj ulici u Beogradu.

Nadzorne kamere snimile su trenutak napada, a kako se vidi na snimku, dvojica napadača monstruozno ubijaju nesrećnog Stefana Savića

Vasilije Gačević i Marko Daničić
FOTO: MUP SRBIJE / MUP
Vasilije Gačević i Marko Daničić

Na snimku do kojeg je ekskluzivno došao “Blic”, a koji traje nešto manje od 2 minuta vidi se Stefan kako bježi dok ga jure dvojica muškaraca.

Kako se vidi na snimku, Stefan skreće u Dunavsku ulicu, za njim i dvojica napadača koji ga savladavaju – jedan sa jedne, drugi sa druge strane.

Tačno 30 sekundi kasnije, dvojica napadča se vraćaju, šetajući Dobračinom ulicom i otimaju se oko nekog predmeta na sred ulice.

Sve vrijeme, opušteno hodaju, kao da 10 sekundi ranije nisu ubili mladića, a drugog teško ranili.

Trener ubijenog mladića ispričao je i novinarima kako je Stefan M. koji je pokušao da spasi Savića, zadobio teške tjelesne povrede.

– Vidio je da ga ubadaju. On je istrčao iz kola da mu pomogne. Napadači su se vratili i počeli da ga ubadaju. On je sada dobro, mi ćemo uraditi da mu pomognemo, sve ćemo učiniti da pomognemo jer je on junak – istakao je trener ubijenog Stefana.

Pročitajte još

On je dodao i da su ostali bez djeteta i da sada žele da pomognu junaku koji je pokušao pomogne njemu.

Podsjetimo, u noći između subote i nedelje 00.50 časova policija je na Terazijama zaustavila sumnjiv auto “fijat 500”, koji je vozio M. V. (22), a na mjestu suvozača je bio Stefan M. (32) koji je obilno krvario i imao ubodne rane na nozi i grudima.

Kolima Hitne pomoći S. M. odvezen je na Urgentni centar.

U isto vrijeme, na uglu Dobračine i Dunavske zatečen je Stefan Savić, uboden nožem u predjelu grudi. I on je odvezen na UC.

Proglašena je akcija VIHOR 3 na području Starog Grada.

Stefanu Saviću je nešto prije dva časova konstatovana smrt.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije