Zabava

(FOTO) Ljuban Hofman došao na svadbu Slobe Radanovića: Mjesec dana proveo u zatvoru zbog MUČENJA I ZLOSTAVLJANJA

Ljuban Hofman Vidović pušten je u decembru mjesecu na slobodu nakon više od mjesec dana pritvora, nakon što je Prvo Osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo da protiv njega nema dokaza za krivično djelo zlostavljanje i mučenje, a sad se pojavio na svadbi Slobe Radanovića i njegove supruge Jelene u jednom prestoničkom lokalu.

Ljuban Hofman Vidović, Slobodan Radanović
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ, RINGIER / RINGIER

Zvanice, među kojima je bio veliki broj poznatih ličnosti, prolazile su pored pripadnika sedme sile, a kamere uhvatile su Ljubana Hofmana Vidovića, koji nije želio da se zadržava ispred lokala po dolasku.

Tužilaštvo je, podsjetimo, donijelo rješenje kojim je odbačena krivična prijava zbog jednog krivičnog djela Zlostavljanje i mučenje, budući da nema dokaza da je isti prisustvovao kritičnom događaju, odnosno da nema dokaza kojim bi se potkrepila opravdana sumnja da je osumnjičeni Ljuban učinio krivično djelo Zlostavljanje i mučenje.

Ljuban Hofman Vidović
FOTO: D. JANKOVIĆ / RINGIER

Tužilaštvo je saopštilo da iskaze žrtava braće Hofman nije uzelo kao vjerodostojne, odnosno im nije poklonilo vjeru jer su u suprotnosti sa izvedenim dokazima, a naročito imajući u vidu video zapis događaja.

Pročitajte još

Dvojica muškaraca koje su, kako se sumnja, maltretirali Ljuban i Milan Vidović Hofman, saslušana su juče u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, gdje su tvrdili da nisu maltretirani, već da je sve bila samo šala. Kako je Blic nezvanično saznao, u pitanju su dostavljač i konobar iz Iriga koje su braća Hofman navodno maltretirala, a snimci objavljeni na društveni mrežama.

Inače, i sam Radanović je, sa druge strane, hapšen zbog narkotika.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu