Zabava

"Luna zaslužuje ovo da zna" Kija Kockar otkrila zašto je Sloba ostavio Đoganijevu nakon rijalitija

Kristina Kija Kockar izjavila je prije par godina da zna pravi razlog raskida Lune Đogani i bivšeg supruga Slobodana Radanovića.

"Luna zaslužuje ovo da zna" Kija Kockar otkrila zašto je Sloba ostavio Đoganijevu nakon rijalitija
FOTO: VESNA LALIĆ/RAS SRBIJA

Naime, ona je istakla da je tri godine ćutala o tome, ali da je Luna zaslužila da zna pravu istinu. Kako je navela u jednom intervjuu 2021. godine, Radanović je ostavio Đoganijevu zbog karijere.

– Ovo prvi put otkrivam. To mi je lično rekao njegov saradnik. Kad je izlazio iz “Zadruge” da snimi pjesme, on je želio da mu jedan menadžer vodi karijeru. Popričali su o tome, i taj čovjek je rekao da hoće, ali pod uslovom da više ne bude sa Lunom. U tom momentu slika o njoj u spoljnjem svijetu bila je jako ružna, a negativne stvari bi njemu škodile u poslu i bile loše za imidž. On je istog momenta pristao da je ostavi. Za mnoge stvari ćutim, za ovo više neću. I Luna zaslužuje ovo da zna – kazala je Kristina za Svet prije dvije godine.

Kija Kockar , Sloba Radanović
FOTO: PETAR DIMITRIJEVIĆ, MILAN ILIĆ / INGIER/COMBO

Nakon Kristininih tvrdnji, Sloba je tada prokomentarisao navode bivše žene.

– To me ne zanima. To je prošlost. Ne volim da pričam o bivšima uopšte. Ne želim da komentarišem njih. Sve što je bilo iza mene, neka ostane iza mene. Ja sam čovjek koji gleda naprijed, ide uzbrdo – rekao je pjevač za Kurir, vidno iznerviran, a danas je u srećnom braku sa Jelenom Radanović, koja mu je u februaru ove godine rodila sina Damjana.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu