Zabava

(FOTO) "Mene svi pitaju na čemu sam" Jovana Jeremić uživo u programu POKAZALA GAĆICE

Voditeljka Jovana Jeremić našla je svoju sreću pored preduzetnika Dragana Stankovića koji ima lanac pekara u svom vlasništvu.

Jovana Jeremić
FOTO: PINK/SCREENSHOT

Jovana Jeremić ne prestaje da iznenađuje gledaoce svojim stajlinzima u “Jutarnjem programu”, pa se tako jedno njeno izdanje i sada prepričava.

Jovana Jeremić
FOTO: NOVO JUTRO / YOUTUBE

U toku “Novog vikend jutra”, koje vodi Jovana Jeremić, jednom prilikom njene gošće bili se žene koje se brinu kako estetskoj, tako i unutrašnjoj ljepoti, pa su pokazale koliko je njega bitan faktor u održavanju tijela i zdravlja.

Pročitajte još

Tokom ovog tretmana, jedan prizor, skrenuo je pažnju sa masaže i bacio akcenat na Jovanino tijelo.

Jovana Jeremić nije obraćala pažnju na minijaturni peškirić, koji se u jednom momentu pomjerio, pa otkrio više nego što je bilo potrebno, te je cijela nacija imala priliku da vidi i Jovanin donji veš, koji je bio crne boje.

Jovana Jeremić
FOTO: NOVO JUTRO / YOUTUBE

Mene svi pitaju na čemu sam? Neki misle da sam na alkoholu, neki na nedozvoljenim supstancama, a ja kažem da sam na struju. Ajde sada da objasnimo ljudima šta ćemo da radimo – rekla je Jovana tada.

– Danas ćemo da ti radimo masažu, koja će ti momentalno izbaciti vodu iz organizma – rekla je gošća.

Kako je Jovana tada navela, ovaj studio je njena kuća i ona ima pravo i da šeta u bade mantilu, da legne na stolu za masažu i da odmara na istom u toku emisije, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu