Politika

(FOTO) Mijatović bez dlake na jeziku "Dodik će na narednoj sjednici NSRS definitivno staviti pečat na svoje ludilo"

Federalni ministar razvoja, preduzetništva i obrta BiH, Vojin Mijatović, javnosti je poznat po oštrim komentarima na temu politike i društva u BiH.

Vojin Mijatović
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

On se oglasio na svom Fejsbuk profilu, a tema je bila sjednica NSRS koju su sazvali za sljedeću sedmicu predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik, i njegovi sljedbenici, piše Bosnainfo.

Pročitajte još

– U četvrtak Dodik i njegov režim sazivaju sjednicu Narodne Skupštine Republike Srpske. Na dnevnom redu je set zakona kojim definitivno stavlja pečat na svoje ludilo i trajno šalje Republiku Srpsku, ali i sve građane u trajnu međunarodnu izolaciju. Poslanici SDP BiH neće podržati, ni Dodikov izborni zakon, ni referendum, ni pljuvanje po žrtvama genocida u Srebrenici, ni Dodikov zakon o nevladinim organizacijama i stranim agentima. Poslanici SDP BiH neće biti dio posljednjeg čina jedne propale i pogubne politike. Ono što je sigurno Dodik ima ozbiljan problem sa većinom, veliki broj poslanika vladajuće većine razmišlja o ne dolasku na sjednicu u strahu da nakon iste ne završe na crnoj listi – između ostalog je napisao Mijatović.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu