Zabava

(FOTO) Na desnoj ruci Oliverov potpis: Ovako Milena Popović čuva uspomenu na ubijenog supruga

Državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine Srbije, Milena Popović, javnosti je postala poznata poslije ubistva supruga Olivera Ivanovića.

Milena Popović
FOTO: MILENA_BOGDAN / INSTAGRAM/SCREENSHOT

Danas je u jeku interesovanja zbog veze i ljubavi koja joj se dogodila sa Igorom Jurićem kada se najmanje nadala.

Svaka njena objava na društvenim mrežama privuče veliku pažnju, a tako je bilo i ovog puta kad je atraktivna crnka objavila fotografiju na Instagramu kako uz čašu vina uživa u jednom restoranu.

Na zglobu desne ruke ona nosi tetovažu, tačnije potpis Olivera Ivanovića koju je uradila prije 5 godina. Na drugoj ruci ima još jednu tetovažu na kojoj piše ljubav.

Kako je rekla Milena januar je za nju posebno težak mjesec jer je tada ubijen njen tadašnji suprug Oliver Ivanović.

– Uradila sam tetovažu njegovog potpisa poslije njegove smrti, na fotografijama se to ne vidi jer su baš sitna slova. U utorak je godišnjica Oliverove smrti i nikad nije lako. Januar nam je jedan od najtežih mjeseci. Nije lako najviše zbog Bogdana, ali eto pripremamo se za taj dan – rekla je Milena.

Pročitajte još

Podsjetimo, Milena je nedavno otkrila detalje svoje ljubavi sa Igorom Jurićem. Ona je naglasila da ne vjeruje u ljubav na prvi pogled, već smatram da se ljubav rađa iz vremena koje se provede zajedno.

– Ja jesam Igora doživjela na neki drugi način, nego druge muškarce, a vremenom sam shvatila da mi veoma prija komunikacija sa njim. Igor jeste veoma hrabar, mnogi drugi muškarci se nisu usudili da budu tako hrabri kao on. Budući da živimo zajedno dugi niz godina, mogu slobodno da kažem da je to sada jedan ozbiljan brak. Srećna sam što sam ga srela, jer je on popunio tu prazninu, ne samo u mom srcu, već i u srcu moga sina Bogdana – rekla je Popovićeva, prenosi Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu