Zabava

(FOTO) "Nije zbog nekretnina" Nedin zet istetovirao njeno ime i prezime na ruci

Privatni svijet Nede Ukraden vrti se oko kćerke Jelene, troje unuka i zeta Predraga Pece Minovića, s kojim ima poseban odnos.

(FOTO) "Nije zbog nekretnina" Nedin zet istetovirao njeno ime i prezime na ruci
FOTO: MITAR MITROVIĆ/RINGIER

Vole se i poštuju, a koliko su bliski potvrđuje i njegova tetovaža.

Vjerovali ili ne, on je istetovirao ime i prezime pop dive na svojoj ruci, što je neke oduševilo, a neke prilično iznenadilo. Jer, u porodičnim pričama na balkanskim širinama i dužinama ljubav između tašte i zeta uglavnom postoji samo u vicevima. Neda i Peca očigledno su izuzetak od pravila.

Pjevačica je objasnila šta znači njegova tetovaža, da li je to bio mali znak pažnje ili nešto sasvim drugo.

Pročitajte još

– Kćerkinog muža sam prihvatila kao svoje dijete. Peca nije istetovirao moje ime zbog nekretnina, već zato što sam mu pomogla oko zdravlja. Insistirala sam da ode na jednu kliniku i sve smo uspješno riješili – otkrila je.

– Radilo se o oštećenju vida, bilo je ozbiljno. Mogao je da oslijepi na jedno oko. Bogu hvala, sve je dobro prošlo, a on je iz zahvalnosti odlučio da istetovira moj potpis – rekla je pjevačica jednom prilikom za Informer.

Nedina kćerka Jelena je vlasnica salona za njegu ljepote i direktorka marketinga, dok je Minović vlasnik dječje igraonice. Roditelji su Aleksandre, Nede i Dušana, a Predrag iza sebe ima još jedan brak u kojem je dobio kćerku Milicu, prenosi Blic.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu