Biznis

(FOTO) Naša Banka otvorila novu poslovnicu u Banjaluci

Naša Banka a.d. Banja Luka, otvorila je vrata još jedne savremeno opremljene poslovnice u Banjaluci, koja se nalazi u naselju Starčevica na adresi Bulevar vojvode Stepe Stepanovića 89 (u neposrednoj blizini studentskog centra).

Naša Banka
FOTO: NAŠA BANKA

U prostorijama novootvorene poslovnice klijenti (fizička i pravna lica) će svoje finansijske poslove moći obavljati radnim danima od 08:00 do 16:00 časova. U sklopu poslovnice nalazi se i bankomat, dostupan 24/7.

Naša Banka
FOTO: NAŠA BANKA

– Otvaranje još jedne poslovnice u Banjoj Luci rezultat je pažljivog osluškivanja potreba tržišta, kao i želja i potreba naših sadašnjih ali i budućih klijenata, za sveobuhvatnim uslugama i mogućnošću da na jednom mjestu dobiju sve neophodne bankarske usluge. Naša Banka a.d. Banja Luka intenzivno i kontinuirano radi na razvijanju proizvoda i usluga koji će olakšati svakodnevnicu klijenata, te nastavlja realizaciju planova o širenju mreže poslovnica i bankomata, sa ciljem osiguranja kvalitetne i profesionalne usluge za fizička i pravna lica – rekao je član Uprave, mr Novak Popić.

Naša Banka a.d. Banja Luka www.nasa-banka.com kao članica jedne od vodećih poslovnih grupacija iz Srbije (Galens Invest) sa ciljem pružanja što kvalitetnije usluge klijentima sprovela je ribrending svojih poslovnica, pokrenula nove i tehnološki unapređene digitalne kanale plaćanja, te kontinuirano radi na širenju poslovne mreže i bankomata.

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije