Zabava

(FOTO) "Neće vise Milica Pavlović da bude budala" Pjevačica ogorčena na poznatog pjevača, evo kako je prevario

Pjevačica Milica Pavlović uveliko se priprema za spektakl u Štark Areni, a sada se oglasila i otkrila fanovima da je razočarana u kolegu Acu Lukasa, sa kojim je prije nekoliko godina sarađivala i izdala duet "Kidaš me".

Milica Pavlović
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/ RINGIER

Naime, Pavlovićeva je bila primorana da pjesmu obriše sa Jutjub platforme, kako joj, zbog autorskih prava, Lukas i njegovi saradnici ne bi obrisali cijeli kanal.

FOTO: SENORITAMILICA/SAVELJAAA / INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: SENORITAMILICA/SAVELJAAA / INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Dobro se spremite za 23. decembar jer u Štark Areni u glas pjevamo i “Kidaš Me”! Možda ne možete da je slušate na Jutjubu, ali ćemo je na koncertu pjevati zajedno. Ovo je sigurno najskuplja pjesma u mojoj karijeri – prvo su me muzika i tekst, zatim spot i nastup, a onda i performans i promocija zaista koštali mnogo ulaganja, a onda sam i mnogo živaca izgubila i doživjela mnogo stresa zbog ove pjesme, jer sam nakon svega pomenutog morala da je uklonim sa Jutjuba i tako spriječila rizik da mi cijeli kanal strada zbog jedne pjesme. I mnogo teško sam to podnijela. Znate me dovoljno dobro, vrlo sam fer i posvećena, trudim se da sve u mojoj karijeri bude posloženo “pod konac”, poštujem svaki dogovor i obećanje. I vjerujem. Ispostavilo se da mi ovo posljednje i nije baš pametno, jer to što zbog povjerenja, poštovanja i prijateljstva nisam potpisala “jedan papir” napravilo je ovaj problem. Pošto me dovoljno poznajete, jasno vam je da veoma često pomislim na ovu pjesmu i da se svaki put isto iznerviram. Ali, sve ovo me je naučilo jednu važnu lekciju. Od tog dana bukvalno i ko diše vazduh u studiju dok se nešto radi – potpisuje ugovor. Nije mi teško, imam bezbroj tih “važnih papira” i svi su na sigurnom. Za svaki slučaj. Neće vise Milica Pavlović da bude budala – napisala je ona na društvenoj mreži Instagram, prenosi Blic.

Milica se, sa druge strane, rasplakala na snimanju posljednje emisije zbog deke.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije