Zabava

(FOTO) "Nema izvinjenja" Oglasila se Hana nakon što ju je Melina Džinović otpratila sa Instagrama, UZVRAĆA UDARAC

Modna dizajnerka Melina Džinović se razvela od folkera Harisa Džinovića, sa kojim je više od dvije decenije bila u ljubavi, a 10 godina u bračnoj zajednici.

Hana Hadžiavdagić, Melina i Haris Džinović
FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM / RINGIER/INSTAGRAM/SCREENSHOT/COMBO

Influenserka iz Bosne i Hercegovine Hana Hadžiavdagić odlučila je juče da progovori na temu pomenutog razvoda, o kojem je te kako imala stav, a njene riječi se, po svemu sudeći, nisu dopale Melini.

Melina Džinović je odlučila da Hanu otprati sa društvenih mreža, iako su dosad bile prijateljice, što je influenserka ponosno isticala u javnosti, a Hadžiavdagićeva se sad oglasila na Instagramu i poslala poruku o kojoj se priča.

 Hana Hadžiavdagić, objava
FOTO: HANA, INSTAGRAM / SCREENSHOT

Ja nisam od onih – izvini, rekla sam to u afektu… Ne, ja sam to rekla jer tako mislim – poručila je Hana putem “storija”.

Ispod poruke je ostavila emotikon “začuđene žene”, što je jasan pokazatelj kome je upućena misteriozna poruka.

Pročitajte još

– Tajna dobrog braka je da se udaš bez ikakvih interesa, za početak. Sve zavisi šta izabereš u životu i zavisi šta su tvoji prioriteti. Ne mislim da, ako se neko uda iz bilo kakvog interesa, mora da trpi milion godina nekoga koga apsolutno ne želi da trpi. Vrijeme ne može da se vrati, upravo sam to govorila: “Ne želim da potrošim više, upravo sam potrošila 20 godina, ali ne želim da potrošim još 20 godina…” – govorila je Hana.

Melina Džinović
FOTO: MILAN ILIC/RINGIER

– Razumijem i njega i nju. On je povrijeđeni muškarac, imala sam to u životu “vrati mi moje stvari, polupotrošene parfeme” – dodala je ona tad.

Imaš dvije strane, imaš ženu kojoj je dozlogrdelo i ne želi više, i njega koji je povrijeđeni muškarac. S druge strane, ona je odlično znala za koga se udaje, udala se za Harisa Džinovića. ‘Ajmo da budemo realni, ona je meni drugarica, ali… To je istina. Žena hoće da ide dalje! Daj, čovječe, sjaši! Na kraju krajeva meni je sve to ružno zbog djece, dajte ljudi, saberite se, imate više od 50 godina – zaključila je bila Hana za Telegraf, nakon čega je usledilo Melinino otpraćivanje Hane sa mreža.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu