Banjaluka

(FOTO) "Nemoguće je odgovoriti na sve poruke" Baka četvorki iz Banjaluke objavila fotografiju sa najstarijim unukom i POSLALA EMOTIVNU PORUKU

Rođenje četvorki Mateja, Marka, Luke i Jovana, očekivano, izaziva brojne rekacije. Njih je na svijet donijela hrabra majka Milana Petrović iz Banjaluke, a porod je obavljen u Sloveniji.

Milana Petrović iz Banjaluke rodila četiri sina
FOTO: RANKA GAKOVIC/FACEBOOK/SCREENSHOT

Milana i njen suprug Nemanja imaju starijeg sina Konstantina. Njhovu zajedničku fotografiju i poruku objavila se Milanina majka Ranka Gaković.

-Ja i moj najstariji unuk Konstantin Petrović želimo da se zahvalimo rodbini, prijateljima, svim znanim i neznanim ljudima na toplim i divnim čestitkama koje su nam uputili povodom rođenja moja četiri unuka Mateja, Marka, Luke i Jovana. Zaista je nemoguće odgovoriti na sve čestitke ponaosob, ali evo ovim putem iskreno i od srca se zahvaljujem svima. Nisam očekivala da će rođenje mojih dragih unuka izazvati toliku pažnju i svi smo pomalo zatečeni, ali drago nam je što smo mogli našu radost podijeliti sa vama dragi prijatelji – napisala je ona na Fejsbuku.

četvorke bebe
FOTO: UKC LJUBLJANA/FACEBOOK /SCREENSHOT

Podsječamo, bebe su rođene na carski rez u 31. sedmici trudnoće. Majka je začela prirodnim putem, a mogućnost rođenja četvorki, a da trudnoća nije potpomognuta, je vrlo mala.

Pročitajte još

Nemanja i Milana Petrović, rođeni su u Banjaluci, a trenutno žive u Celju i već imaju petogodišnjeg sina.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu