Zabava

(FOTO) "OPA, ASMINA VEĆ ZABORAVILA" Stanija se pohvalila ROMANTIČNIM POKLONOM koji je dobila u Americi, pljušte komentari

Starleta Stanija Dobrojević otputovala je u Ameriku sa majkom Slavicom, nakon što su Asmin Durdžić i Aneli Ahmić imali obračunavanje u emisiji prije nekoliko dana.

Stanija Dobrijević
FOTO: STANIJADOBROJEVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Naime, Stanija je na putovanje povela majku Slavicu, dok od Asmina nema ni traga ni glasa.

Zanimljivo je da se starleta hvali svakodnevno luksuzom kojim je okružena i u kom ona i njena majka uživaju, a sada je pokazala i romantičan poklon koji je dobila.

Pročitajte još

Naime, Stanija se slikala sa ogromnim buketom crvenih ruža, a svi se pitaju od koga je dobila ovaj poklon.

“Baš uživaš”, “majka ti je prelijepa”, “opa, Asmina već zaboravila?!”… su samo neki od komentara na mrežama, prenosi Blic.

Aneli tvrdi da ju je Asmin molio da se pomire

Inače, Aneli je izjavila da ju je Asmin molio da se pomire dok je bio kod Stanije u Majamiju. On je odmah to demantovao u emisiji, a svi su čekali starletinu reakciju.

– Bio je u Majamiju, svaki dan me je zvao – kazala je Aneli.

– Lažeš! Govorio sam ti svaki dan da sam se zaljubio u drugu, rekao sam ti da ću ti dati sve, samo da me ostaviš na miru – kazao je Asmin.

Aneli Ahmić ,Asmin Durdžić
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ, SCREENSHOT / RINGIER

– Molio si me da se pomirimo. Je l’ si li me zvao svaki dan kad Stanija ode na jogu? – upitala je Aneli.

– Ne, nisam – kazao je Asmin.

Podsjetimo, Asmin i Aneli suočili su se u emisiji koju vodi Dušica Jakovljević, a prije svog dolaska u studio Asmin je javno zaprijetio voditeljki da će napustiti emisiju ukoliko ga bude prekidala.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu