Zabava

(FOTO) "Oprosti se od nje i nađi sebi sveticu" Bivša žena Željka Joksimovića podigla prašinu izjavom

Prije skladnog braka sa voditeljkom, poznati pjevač bio je oženjen Vesnom Joksimović, sa kojom ima kćerku Minu.

Željko Joksimović, bivša žena i kćerka
FOTO: ALEKSANDAR SLAVKOVIĆ, INSTAGRAM / RINGIER

Vesnino djevojačko prezime je Avramović, i potiče iz istog grada kao i pjevač Valjeva. Ovo je bila njegova ljubav iz srednjoškolskih dana, koja je krunisana brakom kada je Željko imao dvadeset tri godine.

Vesna nije javna ličnost, nikada nije dala intervju niti pokazala želju da se eksponira u medijima, ali i pored toga svaka njena objava na Instagramu privuče ogromnu pažnju.

Srecan Bozic🍷Zelim svima dobro zdravlje i veselo srce❤️❤️❤️ #hristosserodi

Posted by Vesna Joksimovic on Friday, January 7, 2022

Ona se na Instagram profilu ne libi da istakne svoje atribute, ali postoje i neke objave za koje mnogi smatraju da su upućene ili Željku ili njegovoj sadašnjoj supruzi Jovani. Jednom prilikom je iznijela stav o sve prisutnijem nasilju u porodici, a svi se pitaju da li je poruka imala neko skriveno značenje.

Ona je tada napisala: “Vara te? Pa šta? Neće to, rođače, samo od sebe. Prije nego što digneš ruku, spusti ton, obrati pažnju gdje si omanuo, kad si je i čime izdao. Šta si obećao da nisi ispunio, da li si je slušao dok je pričala, u šta si zijevao dok je molila za malo pažnje? Jesi li pomogao u kući, jesi li zaradio za hljeb, jesi li joj bio podrška? Ako jesi, a ona je, kao što obično kažeš, fu***, jbg, sam si birao! Pogriješio si, nije smak svijeta, oprosti se od nje i nađi sebi sveticu. Pa, baja si, možeš ti i bolje. Ona te ne poštuje? Ima koja će te poštovati, gle koliko je žena svuda okolo.”

Pročitajte još

“Odakle ti pravo da biješ”, glasno je postavila pitanje prva Joksimovićeva žena – da li nekom određenom muškarcu ili svakome ko “diže ruku” na ženu, nije nam poznato. “Potpis na parčetu papira nije vlasnički list. Nije ti ona komad namještaja niti dio očevine. Ne mora ona ništa, kao što ne moraš ni ti. Ni da ti kuva, ni da ti titra, ni da ti bude vjerna. Da si bio njen heroj, ne bi ona primijetila ni da postoje drugi muškarci. Udri, rođače, ali sopstvenom glavom u zid! Kad si govedo, logično je da imaš rogove”, zaključila je, prenosi Blic.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije