Zabava

(FOTO) "OTAC ME JE VODIO NA ANIMIR DAME" Sin Zlate Petrović svojom izjavom opet šokirao javnost, snimio video pa se pokajao

Jovan Pejić, sin pjevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, svojim izjavama iznova i iznova šokira javnost.

Zlata petrović, Jovan pejić
FOTO: JOVAN ILIĆ/RINGIER

Naime, nakon što je jednom prilikom ispričao kako je vodio ljubav sa djevojkom tokom uključenog lajva na Instagramu, sada je otkrio da ga je otac vodio da upozna animir dame.

Njegovo priznanje palo je na društvenoj mreži TikTok, a kada je dobio gomilu pažnje od strane ljudi, Jovan je odlučio da pomenuti video skine sa mreža.

Pročitajte još

Radi kao prodavac

Podsjetimo, Zlata Petrović sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom dobila je sina Jovana, koji se ne bavi javnim poslom, ali se često pojavljuje na raznim događajima.

Zlata Petrović sa sinom na svadbi
FOTO: PEJIC_JOVAN/INSTAGRAM / SCREENSHOT

Jovan je prije četiri godine tokom studiranja radio u jednoj radnji sportske opreme kao prodavac gdje mu je plata bila 33.000 dinara.

Iako mu roditelji dobro zarađuju i mogu da mu priušte šta god da poželi, on se nije libio ovog posla, jer je želio da sam sebi da osigura novac za automobil, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu