Svijet

(FOTO) Otkriveno ko su policajci koji su ORGIJALI U STANICI: Službenici MUP bludničili, jedan uhapšen, a za drugim raspisana potjernica

Povodom informacija sa kojima je upoznata javnost putem medija, a tiču se vršenja nedozvoljenih radnji eksplicitnog sadržaja od strane policijskih službenika u prostorijama OB Kotor, o čemu su informisali Ljuba Milovića, reagovao je ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović.

(FOTO) Otkriveno ko su policajci koji su ORGIJALI U STANICI: Službenici MUP bludničili, jedan uhapšen, a za drugim raspisana potjernica
FOTO: USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

On je rekao da postoje bezbjednosne smetnje za dalji rad policijskih službenika Slobodana V. i Marka N., koje je Specijalno policijsko odjeljenje identifikovalo kao policijske službenike koji vode prepisku 30. jula 2020. godine sa Ljubom Milovićem i šalju mu fotografije eksplicitnog sadržaja o radnjama u OB Kotor sa dvije ženske osobe.

Mediji su objavili da su dva inspektora policije u prostorijama OB Kotor organizovala orgije sa dvije ženske osobe, a o tome su preko kriptovanog telefona informisali policajca Ljuba Milovića, koji se tereti da je na vrhu “kavačkog klana”.

FOTO: USTUPLJENE FOTOGRAFIJE
FOTO: USTUPLJENE FOTOGRAFIJE
FOTO: USTUPLJENE FOTOGRAFIJE
FOTO: USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Šaranović je rekao da su odmah reagovali.

– Odmah po saznanju preduzeo sam sve neophodne mjere i radnje iz nadležnosti ministarstva, kako bi se upoznali sa svim okolnostima. Ministarstvo unutrašnjih poslova je povodom ovog događaja već preduzelo radnje i obavijestilo Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru, koje je dalo obavezujući nalog da se utvrde sve činjenice i okolnosti sa ciljem rasvijetljavanja ovog slučaja (saslušanje policijskih službenika i djevojaka sa fotografija, pribavljanje materijala sa nadzornih kamera, pribavljanje sadržaja sa Skaj komunikacije od SDT i dr.). Po dobijanju predmetnog sadržaja od Sektora za borbu protiv kriminala, Komisija za provjeru bezbjednosnih smetnji je prikupila sve neophodne podatke i mišljenja u skladu sa zakonom i utvrdila da postoje bezbjednosne smetnje za dalji rad policijskih službenika Slobodana V. i Marka N., koje je Specijalno policijsko odjeljenje identifikovalo kao policijske službenike koji vode prepisku 30. jula 2020. godine sa Ljubom Milovićem (predmetni sadržaj iz Skaj komunikacije) i šalju mu fotografije radnji eksplicitnog sadržaja koje vrše u prostorijama OB Kotor, sa dvije ženske osobe – naglasio je Šaranović.

On je pojasnio da je za jednim od policajaca raspisana potjernica.

Jedan u pritvoru, drugi u bjekstvu

– Kada su u pitanju policijski službenici koji su akteri ovog događaja, obaviještavam javnost da je policijskom službeniku Marku N., koji je u bjekstvu i za kojim je raspisana međunarodna potjernica, evidentiran prestanak radnog odnosa u Ministarstvu unutrašnjih poslova, dok je drugi policijski službenik Slobodan V. trenutno u pritvoru i privremeno je udaljen sa rada, zbog čega sam tražio od direktora Uprave policije da preduzme radnje iz svoje nadležnosti – tvrdi ministar.

Pročitajte još

Šaranović naglašava kako u borbi protiv organizovanog kriminala ovakvi pojedinci, koji svojim djelovanjem kompromituju čast i ugled institucije, bez dileme, neće biti dio ministarstva.

– Naš stav povodom ovakvih dešavanja je nedvosmislen – neće biti mjesta ni za jednog policijskog službenika koji na bilo koji način krši kodeks policijske etike i šteti ugledu policijske profesije. Svaki naš potez biće usmjeren isključivo u pravcu da Uprava policije bude ogledalo savremene Crne Gore i primjer profesionalnosti. U borbi protiv organizovanog kriminala ovakvi pojedinci, koji svojim djelovanjem kompromituju čast i ugled institucije, bez dileme, ne mogu i neće biti dio ministarstva. Naprotiv, oni mogu biti samo predmet naše obrade – kazao je Šaranović.

Orgijali u policijskoj stanici, pa fotografije slali Zvicerovom policajcu

U prostorijama policije u Kotoru 30. jula 2020. godine dva inspektora policije organizovala su orgije sa dvije ženske osobe, a o tome su preko kriptovanog telefona informisali policajca Ljuba Milovića, koji se tereti da je na vrhu “kavačkog klana”. Navodi se da je došao u posjed fotografija koje su dio spisa koji je Europol dostavio nadležnim organima o presretnutim porukama.

Jedna od dvije ženske osobe bila je u centru afere godinu ranije kada je osuđenik Đ. P. koji kaznu izdržava u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Kotor, objavio fotografiju na kojoj je, u bolničkoj sobi, sa jednom obnaženom i drugom djelimično obnaženom ženskom osobom, koja je obučena u uniformu zdravstvenog radnika.

Na pomenutim fotografijama jasno se vide nedolične radnje u policijskoj stanici, a sve to prate i poruke koje jedan od inspektora šalje Ljubu Miloviću, prenosi Blic.

– E vidi je šta radi u stanicu policije – glasi jedna od razmijenjenih poruka sa Skaja.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije