Zabava

(FOTO) "Ovo je naša bajka" Miloš Biković odveo nasljednika u Moskvu, pa pokazao kako uživaju

Glumac Miloš Biković početkom godine ostvario se u najvažnijoj životnoj ulozi, dobio je sina sa svojom izabranicom Ivanom Malić.

Miloš Biković
FOTO: OLIVER BUNIĆ / RINGIER

Miloš i Ivana nasljedniku su dali ime Vasilije, i svakodnevno uživaju u njegovom odrastanju, te su na svojim mrežama objavili do sada nekoliko fotografija njihovih zajedničkih trenutaka.

Biković je sada na Instagramu podelio sliku sa porodičnog putovanja i oduševio svoje pratioce. Naime, kako je zbog posla često na relaciji Srbija – Rusija, tako i njegova supruga i sin često borave sa njim u Moskvi, a sada je glumac pokazao kako tamo provode vrijeme.Oni su sina odveli u prirodu gdje su uživali u nestvarnim pogledima, ali su šetali i po zološkom vrtu. Biković je podijelio nekoliko neodoljivih fotografija sa sinom dok ga je šetao u kolicima, a uslikao se i sa svojom izabranicom, prenosi Blic.

– Ima jedna Moskva. A pored Moskve šuma… a u šumi SPA rezort. Tako počinje bajka minulog vikenda – napisao je on u opisu objave.

Pročitajte još

– Pa u toj ulozi se čovjek ostvaruje dok je živ. Ja se nadam da ću se u toj ulozi ostvarivati do kraja života. Ta uloga se razvija. Vidjećemo kad ta komunikacija postane malo intenzivnija. Za sada se ona svodi na plač, što moj, što njegov – pričao je jednom prilikom on o sinu.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu