Zabava

(FOTO) Ovo su kćerke Baje Malog Knindže: Jedna završila medicinu, druga studira težak fakultet, porodica mu je najveća podrška

Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža održao je koncert u Spensu u Novom Sadu, a pjevača su iz prvih redova bodrili njegovi najmiliji - kćerke, sinovi i supruga.

Čovjek pjeva
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT

Baja se ne eksponira u medijima, a svoj privatni život krije od očiju javnosti, a isto slučaj je i sa njegovim nasljednicama koje rijetko možemo da vidimo.

Ipak, sada su uslikali njegovu Smiljanu i Anđelu, koje su uživale uz očeve pjesme i pjevale uglas sa njim, dok su njegovi sinovi isto pomno sve pratili iz publike.

Bajin nasljednik u jednom trenutku izašao je u na binu sa njim, te je pokazao da mu se i te kako dopada da bude na sceni i nije želio da siđe.

FOTO:  IVANA BRADANJI / RINGIER
FOTO: IVANA BRADANJI / RINGIER

Inače, pjevač u svojim izjavama uvjek ističe da mu je porodica na prvom mjestu i da je ponosni otac šestoro djece.

Pročitajte još

On je sa prvom suprugom dobio tri kćerke i sina, dok mu druga žena Dijana podarila trojicu sinova – Gavrila i Danila, prenosi Blic.

On je jednom prilikom ispričao i čime se bave njegovi nasljednici i otkrio da ih ne gura ka muzici, već su sami izabrali svoje životne pozive.

Njegova kćerka Ljiljana već neko vrijeme je u Americi gdje igra tenis i završila je master na koledžu, Smiljana je završila medicinu, Anđela studira na Fakultetu za produkciju i režiju, dok je sin Nenad završio saobraćajnu.

– Svaki momenat sa djecom mi je najbitniji. Nisam bio uz njih, jer sam često putovao zbog nastupa, ali svaki svoj slobodan dan gledam da im posvetim. Po tri mjeseca sam umio da provedem na drugom kontinentu – rekao je Pajčin jednom prilikom.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije