Svijet

(FOTO) Porodica je traži već 6 dana: U Zagrebu NESTALA ANITA JURIĆ (36), majka troje djece

Na stranici "Nestali.hr" objavljeno je da je 11. juna ove godine nestala Anita Jurić (36). Udaljila se sa adrese na zagrebačkoj Savici, Ulica Vladimira Ruždjaka. Anita živi u Dubravi.

anita jurić
FOTO: MAMIN BLOG/FACEBOOK/SCREENSHOT

Visoka je 165 centimetara, ima kestenjastu boju kose i smeđe oči te je slabije tjelesne građe. Bila je obučena u svijetlozelenu majicu kratkih rukava, sive uske tajice i bijele patike, stoji na stranici.

Anita Jurić je kuma blogerke Kristina Kovačević Hitrec koja je objavila apel na svojoj Fejsbuk stranici Mamin blog. Piše kako je prema posljednjim informacijama zahvaljujući nadzornim kamerama Anita viđena u kafiću Galerija na Savici te parkiralištu kod tog kafića, prenosi Net.

– Molim vas, ako je neko vidio moju kumu, neka mi javi. Udaljila se iz auta na Savici u 19 sati. Inače živi u Dubravi. Na sebi ima zelenu Tomi Hilfiger majicu, sive tajice i bijele Nju Balans patike. Ima i naočare kao na slici – piše blogerka.

Nekoliko dana nakon toga ponovila je apel.

Pročitajte još

– Izgubili smo dva ključna dana zbog greške u komunikaciji. Molim sve dobre ljude da dijele, a one zle nek zaobiđu objavu – napisala je u posljednjoj objavi.

Za Danas Kristina je rekla da su svi u strahu jer Anita ima troje male djece.

Ona nikad nije i ne bi ostavljala svoju djecu na tako dugo vrijeme. Zabrinuta sam da sebi možda nije nešto nažao učinila, ali ipak se nadam i vjerujem da nije jer je ona inače snažna žena. Očajni smo svi – ispričala je kuma Kristina koja ju je opisala kao jako brižnu majku.

Anita ima kćerku od četiri godine i dva sina od šest i devet godina.

Apeluje se na građane da, ukoliko imaju informacija o Aniti, obavijestite najbližu policijsku stanicu ili nazovu na broj 192. Takođe, informacije mogu dostaviti na mejl adresu: [email protected].

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu