Zabava

(FOTO) POZIRA SA ROBIJAŠIMA Isplivala jedina fotografija Bokija 13 iz zatvora, evo kako je poznati makedonski šoumen izgledao iza rešetaka

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 pušten je iz zatvora "Idrizovo" gdje je služio devetogodišnju kaznu na koju je osuđen u slučaju "Reket".

(FOTO) POZIRA SA ROBIJAŠIMA Isplivala jedina fotografija Bokija 13 iz zatvora, evo kako je poznati makedonski šoumen izgledao iza rešetaka
FOTO: BOKI13OFFICIAL/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Naime, kako se navodi on je pušten zbog lošeg zdravstvenog stanja. Krivični sud je pregledao njegove ljekarske izvještaje, zbog čega je odlučio da ga pusti iz zatvora.

Trenutno nije poznatno ni u kavom je stanju, a ni kako izgleda, a od kako je uhapšen u junu 2020. godine samo jedna njegova fotografija pojavila se u javnosti – i to iz zatvora.

Naime, početkom ove godine na mrežama se pojavila jedna Bokijeva fotografija iz ćelije, na kojoj pozira sa sedmoricom zatvorenika.

FOTO: FACEBOOK/SCREENSHOT
FOTO: FACEBOOK/SCREENSHOT

On je, kako se može vidjeti na istoj drastično promijenio izgled i kilažu, što je bilo veoma komentarisano. Inače, fotografija se pojavila nekoliko mjeseci nakon što su ga navodno pretukla trojica zatvorenika.

Podsjetimo, povodom njegovog puštanja iz zatvora, oglasio se i Bokijev advokat koji je objasnio zbog čega je osuđeni šoumen pušten.

– Povodom pitanja za koje pokazujete interesovanje, kao branilac, potvrđujem informaciju da je Osnovni krivični sud Skoplje donio odluku o obustavljanju izdržavanja kazne zatvora osuđenom Bojanu Jovanovskom. Iako je ova odluka zakasnila, treba je pozdraviti kao zakonitu, pravičnu i prije svega humanu, donesenu na osnovu dva uzastopna pozitivna mišljenja nadležnog javnog tužioca u istom postupku i na osnovu kompletne medicinske dokumentacije o zdravstvenom stanju osuđenog – ističe Tufegdžić.

Pročitajte još

Inače, Bojan je imao veoma ozbiljnu operaciju, gdje mu je odstranjeno 90 odsto želuca. Jovanovski je imao samo 15 odsto mogućnosti da preživi, prenosi Blic.

Tada se oglasio jedan od hirurga koji je izvodio operaciju, i tada je istakao da pacijenti sa ovakvim operacijama moraju da imaju strogu dijetu, da jedu 10 puta dnevno sa vrlo malim količinama miješane hrane i da budu na stalnoj terapiji.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije