Zabava

(FOTO) Pričalo se da pjevač nije znao za njega: Ovo je vanbračni sin Harija Varešanovića

Frontmen grupe "Hari Mata Hari", pjevač Hajrudin Varešanović, iz braka sa suprugom Aidom ima dvoje djece - sina Damira i kćerku Nađu.

(FOTO) Pričalo se da pjevač nije znao za njega: Ovo je vanbračni sin Harija Varešanovića
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA

Cijeli region je svojevremeno pričao i pisao o njegovoj aferi sa izvjesnom Majom, sa kojom je dobio vanbračnog sina Maka koji veoma liči na njega.

Pjevač se, naime, oženio svojom izabranicom Aidom kada je imao 19 godina, a dvije godine kasnije dobili su kćerku Nađu. U jednom intervjuu on je priznao da je tada bio isuviše mlad i nespreman za ulogu oca, a skoro deceniju kasnije (1994. godine) je u braku sa Aidom dobio i sina Damira.

Pročitajte još

Međutim, tek kasnije je isplivalo na vidjelo da je pjevač dvije godine ranije (1992. godine) dobio i vanbračnog sina Maka, koji kako mnogi komentarišu veoma liči na njega.

Iako su mediji decenijama pisali da je poznati sarajevski pjevač za sina čuo znatno kasnije, te da je o njegov nasljednik bio jedan od razloga za raspad njegovog prvog braka, Maja, majka Maka Varešanovića koja je bila u emotivnoj vezi sa Harijem iz koje se izrodio sin, za Blic je svojevremeno otkrila istinu njihovog odnosa, te istakla da je pjevač od prvog dana znao za svog sina kojeg je i priznao i koji nosi njegovo prezime, te da ju je Hari posjećivao i obilazio, kao i to da su zajedno učestvovali u Makovom vaspitanju.

Mak se oženio 2017. godine, a pjevač je bio glavni organizator vjenčanja, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije