Svijet

(FOTO) PRVO OGLAŠAVANJE MAJKE UBIJENE VANJE Zorica u ekskluzivnoj ispovijest otkrila detalje odnosa sa bivšim mužem, postoji sumnja da se sve desilo zbog njegovih kockarskih dugova

Njegov život me nije interesovao. Moj život su bili djeca i moj posao. Bio je ostavljen na miru da bi i on mene ostavio na miru.

(FOTO) PRVO OGLAŠAVANJE MAJKE UBIJENE VANJE Zorica u ekskluzivnoj ispovijest otkrila detalje odnosa sa bivšim mužem, postoji sumnja da se sve desilo zbog njegovih kockarskih dugova
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE, MUP SJEVERNE MAKEDONIJE/RINGIER

Ovo kaže o bivšem mužu Zorica Đorčevska, majka ubijene Vanje Đorčevske, pa dodaje:

Nisam u stanju da pričam. Ja još ne znam zašto se ovo desilo. Još čekam epilog svega ovoga. Još mi nije jasno zašto se moj najnormalniji život pretvorio u pakao – počinje ekskluzivnu ispovijest Zorica Đorčevska, majka otete i svirepo ubijene Vanje Đorčevske i sva rezignirana i utučena nastavlja:

FOTO: FACEBOOK/SCREENSHOT
FOTO: FACEBOOK/SCREENSHOT

– Meni je samo neshvatljivo kako je i zašto moja prelijepa djevojčica sada u grobu. Ja imam hroničnu bolest, ali se držim, bitno mi je samo da saznam istinu, a druga kćerka je trenutno bolesna, svi se nadaju da će biti dobro. Molim vas, previše vas molim da sačekate da saznamo zašto se ovo desilo – rekla je Zorica.

Zorica još ne želi da se izjašnjava o svom bivšem mužu, za koga i sada, kao i kada je prijavila otmicu kćerke, tvrdi da su bili u u dobrim odnosima.

Novinar izvještava sa mjesta ubistva djevojčice Vanje
FOTO: TV TELMA/YOUTUBE/SCREENSHOT
Zgrada ispred koje je oteta Vanja Gorčevski
FOTO: TV TELMA / SCREENSHOT

– Pa kažem da ništa ne znam. Meni je sve ovo nerealno. Ali mi smo razvedeni pet godina i ja ne znam šta je radio i sa kim. Bili smo u dobrim odnosima zbog djece. Nismo se svađali oko starateljstva, oko vaspitanja, smio je da ih vidi kada god želi ili kada god djeca zažele – rekla je Zorica.

Pročitajte još

Dalje navodi da ne zna da li je njen bivši bio u kockarskim dugovima, jer mu se nije miješala u život.

– Ne znam i njegov život me nije interesovao. Moj život su bili djeca i moj posao. Bio je ostavljen na miru za da on mene ostavi na miru. Kada i da smo pričali pričali smo o djeci. Molim vas ne postavljajte mi više pitanja pošto i ja sebi postavljam mnogo pitanja zašto se ovo desilo. I čekam da saznam – kaže Zorica.

Nestala djevojčica iz Makedonije
FOTO: МИНИСТЕРСТВО ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ / SCREENSHOT
FOTO: ZORICA DJORDJEVSKA/FACEBOOK/SCREENSHOT
FOTO: ZORICA DJORDJEVSKA/FACEBOOK/SCREENSHOT
FOTO: ZORICA ĐORĐEVSKA/FACEBOOK/SCREENSHOT
FOTO: ZORICA ĐORĐEVSKA/FACEBOOK/SCREENSHOT

Zorica je rekla novinarima da je ne pitaju ništa za drugu kćerku i kako se ona nosi sa svime ovime. Neće da kaže ni koliko joj je godina.

– Nemojte da me pitate za drugo dijete molim vas. Sada mi je najbitnije da nju zaštitim – kaže Zorica i kaže da ima najveće moguće povjerenje u policiju, prenosi Blic.

Podsjetimo, Vanja Đorčevska oteta je i ubijena 27. novembra, a među petoro osumnjičenih je i njen otac. Ovo je inače prvo oglašavanje Vanjine majke od kako je nađeno tijelo ubijene djevojčice.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije