Sudbine

(FOTO) Sahranjena manekenka (24) koja je umrla nakon operacije vilice: Sve je bilo u redu, a onda su uslijedile komplikacije

Vilevis Brito, poznata venecuelanska manekenka i misica, tragično je preminula nakon operacije lica u bolnici u Karakasu. Iako je zahvat bio uspješan, došlo je do komplikacija koje su rezultirale srčanim zastojem.

Vilevis Brito
FOTO: WILEVIS_BRITO/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Prema izjavama bliskih osoba, operacija vilice nije bila kozmetičke prirode, već je bila neophodna radi rješavanja zdravstvenih problema istrošenosti maksilofacijalnog područja i apscesa u usnoj regiji.

Jedan muškarac se na mrežama predstavio kao njen brat, a on je takođe potvrdio da priroda operacije nije bila kozmetička, već da je rješavala zdravstveni problem.

Maksilofacijalna hirurgija je stomatološka specijalnost koja podrazumijeva liječenje povreda usta, zuba i vilice.

– Ona je moja sestra i nije bila na estetskoj operaciji. Drenirali su apsces i stavili su je u anesteziju. Nažalost, nikada se nije probudila i došlo je do srčanog zastoja… Fokusirajte se na davanje pozitivnih komentara, a ne na donošenje presuda koje niko nije tražio – napisao je ovaj muškarac.

Pročitajte još

Njena smrt predstavlja gubitak za njenu porodicu, prijatelje i širu zajednicu.

Brito je bila poznata ne samo kao manekenka već i kao aktivistkinja i humanitarka. Emigrirala je u Argentinu prije nekoliko godina, gdje je studirala socijalnu komunikaciju i radila kao voditeljka na kablovskim kanalima za vijesti. Pored svoje karijere, Brito je bila poznata po svom angažmanu u humanitarnim aktivnostima, često volontirajući u Fondaciji Simon La Guaira. Njeni napori da pomogne drugima ostavili su trajni uticaj na ljude koje je dotakla svojom dobrotom i posvećenošću, piše Žena Blic.

Ostaće upamćena po njenoj unutrašnjoj ljepoti, harizmi i spremnosti da pruži ljubav i podršku onima kojima je najpotrebnija. Dok se porodica i prijatelji opraštaju od nje, šire zajednice se sjećaju njene pozitivne energije i uticaja koji je imala na mnoge živote.

Tijelo mlade Brito sahranjeno je u srijedu.

– Oprostili smo se od naše voljene Vilevis, mlade žene koja će biti upamćena po svojoj harizmu, njenom osmijehu i spremnosti da pruži ljubav i pomogne onima kojima je najpotrebnija – poručio je guverner La Gvaire, Hose Teran, na Instagramu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu