Zabava

(FOTO) "SANJALA SAM TO KAO DIJETE" Jelena Janković htjela da proda luks vilu u Americi, a sada živi u njoj

Jelena Janković, bivša teniserka se, kako pišu domaći mediji, preselila sa suprugom i kćerkom u Ameriku gdje imaju luksuznu kuću.

Jelena Jankovic
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ / RINGIER

Jelena je navodno odlučila da napusti Beograd i da uživa u mjestu Rančo Santa Fe u blizini San Dijega, gdje ima vilu, koju je željela da proda, ali je izgleda od toga odustala.

Vila se prostire na 1.500 kvadrata. Ima osam spavaćih soba, 11 kupatila, bilijar salu, bazen, teretanu, teniski teren, saunu, salu za masažu, bioskop i vinski podrum sa 1.500 boca.

Pročitajte još

Jelena je inače promijenila način života, pa je potpuno posvećena porodici.

Lijepo je u penziji. Već tri godine sam majka, živim mirnim životom. Udaljila sam se od medija, želim da imam privatnost. Kad sam igrala, bilo je drugačije. Biti broj jedan na svijetu je najviše što neko u tenisu može da postigne. Sanjala sam to kao dijete. Biti najbolji je veliki podvig, dok grend slem može da osvoji i 50. ili 100. teniserka na listi – rekla je ona tada.

Jelena Jankovic
FOTO: CAROLINE BLUMBERG/EPA

Ljubav planula iznenada

Muž Jelene Janković radio je tada upravo na mjestu gdje je bivša teniserka potražila ljekarsku pomoć nakon što je ustanovljeno da je pozitivna na korona virus 2020. godine. Nakon što je njihov odnos započeo strogo profesionalno, nije prošlo puno vremena dok se ljubavne varnice nisu raspršile u vazduhu.

Muž Jelene Janković je uspješan internista koji radi na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Iako je najšira javnost za njega čula od početka veze s teniserkom, Branko Barać imao je javne nastupe i ranije u sferi posla kojim se bavi.

Doktorirao je medicinske nauke 2018. na beogradskom univerzitetu, a pored specijalizacije iz oblasti interne medicine ima i master iz endokrinologije. Član je brojnih domaćih i međunarodnih udruženja stručnjaka, i generalni je sekretar Srpskog društva za proučavanje starenja muškaraca, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu