Zabava

(FOTO) Slika otkrila koliko su bliski: Ovo su BRAT I SESTRA Filipa Živojinovića po majci

Filip Živojinović, sin Bobe Živojinovića, oženjen je pjevačicom Aleksandrom Prijović, zbog čega je njegov privatan život izložen javnosti.

Filip Živojinović
FOTO: F.ZIVOJINOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Boba Živojinović je Filipa dobio iz ljubavi sa Zoricom Nakić, koja se kasnije udala za bivšeg hrvatskog košarkaša Iva Nakića sa kojim ima dvoje djece Ivu i Marija.

I dok su svi oduševljeni Ivinom ljepotom, Marijo je poznati košarkaš, a u jednom trenutku je igrao za Real Madrid, prenosi Blic.

– Osim košarke, koja je moja najveća ljubav i naravno odličnog uspjeha u školi, bez kojeg se i ne može biti član Real Madrida, obožavam muziku i slušam baš sve i u svakom slobodnom trenutku, jer to me relaksira i čini dodatno srećnim i zadovoljnim – rekao je ovaj mladi sportista u jednom intervjuu.

Pročitajte još

Inače, Filip je prije izvjesnog vremena na svom Instagram profilu objavio fotku sa bratom i sestrom, na kojoj su njih troje zagrljeni, a osmijeh su raširili od uva do uva, i upravo on govori o tome koliko su bliski.

Filip je posebno vezan sa svoju sestru Ivu. Njih dvoje su izuzetno bliski, te koriste svaku priliku da provode vrijeme zajedno. Takođe, sjajno se slažu i u poslu, te je Iva radila i kao kostimograf na filmu koji je stvarao njen brat, a posljednji put smo imali prilike da je vidimo na Filipovom Instagramu i možemo slobodno reći da je prava ljepotica.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu