Zabava

(FOTO) Snajka Ražnatovića zablistala u HALJINI OD 150 EVRA: Evo kako je izgledala Bogdana na svadbi Anastasije samo 13 dana nakon porođaja

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj, 28. maja su održali tajno vJenčanje u vili na Dedinju u prisustvu najuže porodice i prijatelja.

Veljko Ražnatović i Bogdana
FOTO: PREDRAG DEDIJER / RINGIER

Supruga Veljka Ražnatovića, Bogdana Ražnatović blistala je dvije nedjelje nakon porođaja, a za ovu priliku ona je odabrala elegantnu “prljavo” roze haljinu sa srebrnim detaljima, čija cijena iznosi oko 150 evra.

Inače, Bogdana je izašla iz Cecine kuće sa najstarijim sinom Željkom i bebom sjela u automobil i uputila se ka Titelu.

Ona je za ovu priliku odabrala običnu haljinu u maslinastoj boji, a mnogi su se oduševili njenom linijom nakon porođaja.

Da podsjetimo, Anastasijin kum bio je njen najbolji prijatelj Ljubomir Tozev, a Nemanji je kum bio dugogodišnji prijatelj Goran Telebak, piše Blic.

Pročitajte još

Anastasija je zablistala u posebnoj haljini koju je odabrala za ovaj trenutak, dok je Nemanja, u elegantnom izdanju, ponosno držao za ruku svoju voljenu suprugu. Ova posebna veza, koja je rasla i jačala kroz vrijeme, sada je krunisana građanskim vjenčanjem.

Crkveno vjenčanje Anastasije i Nemanje odigralo se 14.jula prošle godine.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu