Zabava

(FOTO) Srpski glumac u 7. deceniji OŽENIO 32 GODINE MLAĐU STUDENTKINJU: Nebojšu i Milicu spojio seminarski rad, sve ostalo je istorija

Glumac Nebojša Kundačina (62) oženio je 32 godine mlađu koleginicu.

(FOTO) Srpski glumac u 7. deceniji OŽENIO 32 GODINE MLAĐU STUDENTKINJU: Nebojšu i Milicu spojio seminarski rad, sve ostalo je istorija
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Zbog jednog seminarskog rada na njenoj prvoj godini studija glume, Nebojšin život se potpuno promijenio. Razlika u godinama ovom paru nije poremetila planove za budućnost.

“Ljubav ne broji godine”

Nebojša, sa Marijom se oženio 24. januara 2019. godine i par kaže da “ljubav ne broji godine”.

Marija je tokom seminarskog rada, pomno pratila stvaralaštvo Nebojše Kundačine, a njegova gluma ju je jako dirnula, pa je imala potrebu da sa njim popriča o komadima koje je gledala.

Pročitajte još

– Na fakultetu smo dobili zadatak da napišemo seminarski rad o predstavama koje smo gledali, a ja sam pogledala nekoliko u nacionalnom teatru u kojima je glumio Nebojša. Njegova gluma toliko me je dirnula da sam mu prišla poslije jednog izvođenja sa željom da mu postavim nekoliko pitanja o njegovim ulogama – rekla je Marija svojevremeno.

Nebojša je istakao da je bio zatečen time da neko toliko studiozno gleda dramske komade i piše seminarski rad o tome.

– Pošto poslije predstave najčešće nisam u stanju da mislim kako treba, zamolio sam Mariju da se čujemo sutradan. Želio sam da u međuvremenu malo razmislim i, u slavu nauke, dam odgovarajuće i suvisle odgovore. I eto, sutradan smo se čuli i razgovarali, naravno u pozorištu i o pozorištu, a među nama su se odmah javile simpatije, prepoznali smo se – istakao je Kundačina i dodao:

– Među nama je od početka sve nekako romantično i baš onako kako i treba da bude, ukoliko išta može da bude romantično u ovom brzom i ludom vremenu. Divno je kada se dvoje ljudi pronađu i prepoznaju. Kada je prava osoba u pitanju, onda se sve dešava lako, bez ikakvih strategija i planova, pa je i vjenčanje došlo nekako spontano. Imamo dosta istih interesovanja, za glumu, muziku. Mnogo čitamo, ali uglavnom vezano za glumu, dijelimo sličan osjećaj za dobre stvari i zajednički to sve doživljavamo kao neko ushićenje – rekao je glumac o odnosu sa Marijom, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije