Zabava

(FOTO) "Svakog dana moram da pojedem 2 kilograma toga" Evo kako je Jovana Joksimović SMRŠALA 25 kilograma, voditeljka se jedne stvari nikako ne odriče

Jovana Joksimović jedna je od najpoznatijih TV lica, a iako se čak tri puta porađala ona i dalje ima liniju kojom može da se pohvali.

Jovana Joksimović
FOTO: ZORAN ILIĆ / RINGIER

Jovana je otkrila da se u trudnoći ugojila preko 20 kilograma i otkrila kako je vratila željenu kilažu.

– Jesam se ugojila u trudnoći, u prvoj 12,13 kilograma, a u drugoj 25. U drugoj sam baš bila velika, ali sam otekla, imala sam mnogo vode i ogroman stomak zbog blizanačke trudnoće. Imam sreće da imam tu konstituciju malo dječačke građe i trudim se u posljednjih nekoliko godina da pazim šta jedem, malo se opustim, pa se vratim, igram padel. Nekako, kad vidim da sad lako skliznem, odnosno kada vidiš da si skliznuo, a treba da se vratiš, disciplina – rekla je Jovana i otkrila šta joj je slaba tačka.

Pročitajte još

Imam problem sa sladoledom, kada dođe ljeto to je moja slaba tačka. Ne jedem ga uveče, a preko dana rijetko. To je da svakog dana ja moram da kupim 2 kilograma sladoleda i pojedem to. To mi je baš slaba tačka – pojasnila je ona u emisiji “Ako progovorim”.

Podsjetimo, Jovana Joksimović uživa u skladnom braku sa Željkom Joksimovićem sa kojim ima troje djece, a pjevač je prije poznanstva sa voditeljkom bio u braku iz kojeg ima kćerku Minu sa kojom je voditeljka u odličnim odnosima.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu