Zabava

(FOTO) SVE PRŠTI OD LUKSUZA Soraja Vučelić boravi u stanu od stakla koji košta 8 miliona evra, a zgrada u kojoj živi starleta ima raznorazne pogodnosti

Soraja Vučelić živi u stanu koji se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u strogom centru Zagreba - Cvjetnom trgu.

Soraja Vučelić
FOTO: UROŠ ARSIĆ / RINGIER

Cijela zgrada, u kojoj Soraja živi sa sinom i partnerom, je u staklu i posjeduje privatni park i šoping centar.

Stanovi u ovoj zgradi su među najskupljima u cijeloj Hrvatskoj.

Na jednom hrvatskom sajtu za nekretnine može se vidjeti da se stan sličan onome u kojem trenutno živi Vučelićeva prodaje za nevjerovatnih osam miliona evra.

Sorajin stan ima 440 kvadrata, četiri spavaće sobe, tri kupatila i terasu od 160 kvadrata sa fantastičnim pogledom na grad. Osim toga, stan uključuje velnes sobu, saunu, fitnes sobu, ogroman garderober, zimski vrt, garažu sa tri parking mjesta i druge pogodnosti.

Pročitajte još

Starleta Soraja Vučelić početkom godine se porodila i na svijet donijela sina Kana. Nekoliko puta je u intervjuima isticala kako se osjeća kao potpuno nova osoba.

Soraja je jedan dio ljeta provela u Crnoj Gori sa sinom Kanom.

– Došli smo da ga upoznam sa braćom i sestrama. On uživa. Jako je porastao, jako je napredan i mogu da se pohvalim. U Bodrumu smo uživali, ovdje su prevelike gužve. Moj sin nikad neće postati poznat, ja ne volim da se eksponira, ni svog izabranika, ni sina ne bih eksponirala. Moja popularnost pripada prošlosti – rekla je ona nedavno i dodala:

Kan je dijete za poželjeti, život mi se promijenio zbog njega, sada je on prioritet. Radimo na proširenju porodice, jedva čekamo da on dobije pojačanje. Sada sam totalno spremna za to. On mnogo voli djecu, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije