Zabava

(FOTO) Trenuci sa slavlja kod Cece: Anastasija zbog slave stigla iz Španije, pa oduševila izgledom, Bojana Šijan s biserima oko vrata, a tek snajka Bogdana

Najveća balkanska zvijezda Ceca Ražnatović sinoć je obilježila krsnu slavu Sv. Nikola u domu na Dedinju, a i njena kćerka Anastasija Ražnatović je došla iz Sevilje kako bi sa porodicom proslavila ovaj dan.

Anastasija Ražnatović
FOTO: STEVANRULES/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Naime, veliki broj poznatih ličnosti pojavio se u vili Ražnatovića, a Ceca nije krila oduševljenje što je i njena kćerka Anastasija, koja inače živi u Španiji sa suprugom fudbalerom Nemanjom Gudeljom, došla tim povodom u Beograd.

Anastasija je pozirala sa svojim prijateljem i frizerom Stevanom Radivojevićem, i osmijeh nije skidala.

Ona je nosila malu crnu haljinu koju je ukombinovala sa crnim salonkama.

Bogdana Ražnatović i Nataša Rodić
FOTO: MISS.RODIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Osim mnogih javnih ličnosti, na slavi su bile i sestre Bogdane Ražnatović, Bojana Šijan i Nataša Rodić, koje su u elegantnom izdanju pozirale u Cecinoj vili.

Nataša ROdić na slavi kod Ražnatovića
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Bojana je imala punđu, a uz stajling je ukombinovala bijele bisere, dok je njena sestra Nataša blistala u haljini sa dubokim šlicem i šljokičavim čizmama, piše Blic.

Ceca je u jednom momentu napustila kuću i pred okupljenim pripadnicima sedme sile rekla koliko je srećna što joj je kćerka Anastasija tu, te je spomenula prinovu koju čekaju Veljko i Bogdana:

Ceca Ražnatović
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Bože zdravlja, i Ilijan će sljedeće godine da bude sa nama! I Anastasija je ovdje, da, presrećna sam. Žao mi je što Nemanja nije mogao da dođe, on večeras ima utakmicu, i njemu je žao. Anastasija nam u posljednje vrijeme fali, jer je preko, ona kaže da joj ja nedostajem najviše… (smijeh). Ovih dana imamo mnogo proslava, praznika, lijepo je. Radim dosta, u ozbiljnom sam tempu. Veljko je sad domaćin slave, to je prirodno, muška je glava, njegova je slava. Dočekuje goste, maniri se uče, nego… On više smeta, umjesto što pomaže, i sve bi da proba! – dodala je Ceca

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu