Politika

(FOTO) “Tresla se gora, rodio se SNSD miš” Povučen zahtjev za smjenu ministra Heleza koji je tvrdio da su Srpskoj postoje paravojni kampovi

Poslanici kaolicije iz Srpske, na čelu sa SNSD, povukli suzahtjev za smjenu ministra odbrane BiH Zukana Heleza.

Zukan Helez
FOTO: FENA/AMER KAJMOVIĆ

Dokument sa potpisom Sanje Vulić, Obrena Petrovića, Nebojše Radmanovića, Ljubice Miljanović, Milorada Kojića, Milana Petkovića, Miroslava Vujičića i Čedomira Stojanovića objavio je poslanik PDP u Predstavničkom domu BiH Branislav Borenović.

-Dosljedni SNSD, kao i uvijek. Poslanici SNSD, Demos, US zvanično POVLAČE zahtjev za smjenu ministra Zukana Heleza. Tresla se gora, rodi se SNSD miš, stoti put… Ubrzo ćemo saznati uspješnost vladajuće foteljaške trgovine, da za “Trojku” Košarac više nije nasilnik, a SNSD-Demos-US već svojim potpisima potvrđuju da su im realnost Helezovi kampovi! – objavio je Borenović na mreži X.

Razlog

-Ključni argumet zasto smo povukli ovu inicijativu jeste zato sto nemamo mišljenje Savjeta ministara – rekla je Sanja Vulić, prenosi N1.

Ona je dodala da će sačekati ishod rada pravosudnih institucija, te dodala da svako treba da radi svoj posao.

Pročitajte još

Sasa Magazinović koju dolazi iz SDP kao i Zukan Helez zahvalio se partnerima na povlačenju smjene sa dnevnog reda.

-Da li vi imate plan B, meni ne liči da imate plan B. Mislim da ozbiljna politička partija ne treba da radi ovo što vi radite. Ovo sto vi radite je pilićarenje – rekao je Darko Babalj iz SDS.

Podsjećamo, smjena Heleza je zatražena nakon što je izjavio da u Srpskoj postoje paravojni kampovi u kojima učestvuju i Rusi.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu