Zabava

(FOTO) U javnosti se rijetko viđa: Evo kako izgleda najmlađi sin Josipa Broza Tita

Unuka Josipa Broza Tita objavila je fotografiju s roditeljima. Njezin otac Aleksandar Mišo Broz, Titov najmlađi sin, već ima 82 godine.

(FOTO) U javnosti se rijetko viđa: Evo kako izgleda najmlađi sin Josipa Broza Tita
FOTO: FEHIM DEMIR/EPA

Aleksandar Mišo Broz, sin Josipa Broza Tita, nakon završetka diplomatske karijere rijetko se pojavljivao u javnosti. Njegova kćerka Saša Broz, Titova unuka, nedavno je objavila fotografiju na kojoj su joj se pridružili 82-godišnji otac Mišo i 81-godišnja majka Mira.

Pročitajte još

Ispod fotografije iz restorana napisala je – “njih dvoje su sve” – i dodala da je ponosna na svoju porodicu i zahvalna na tome.

Prije nekog vremena 54-godišnja pozorišna redateljica rekla je za magazin Gloria kako su njezini roditelji imali najveći uticaj na to kako se ona oblikovala kao osoba.

– Čovjek se mora znati voditi kroz godine, ali obitelj je uvijek tu da ti čuva leđa – rekla je.

Aleksandar Mišo Broz rođen je u Titovom braku s drugom suprugom, Mariborčankom Hertom Haas. Kao i njegov otac, i sam se okušao u politici, ali i gospodarstvu. Osamdesetih i devedesetih godina obavljao je najviše dužnosti u energetskoj tvrtki INA. Nakon osamostaljenja Hrvatske, na preporuku tadašnjeg predsjednika Franje Tuđmana, postaje prvi savjetnik hrvatskog ministra vanjskih poslova. Potom je radio kao opunomoćenik ministra u hrvatskim veleposlanstvima u Rusiji i Egiptu te kao hrvatski veleposlanik u Indoneziji, prenosi N1.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu