Zabava

(FOTO) "UBACITE KEŠ" Kija Kockar upisala ovaj težak fakultet, a sada OTVORILA INDEKS i sve je postalo jasno

Pobjednica rijalitija Zadruga 1 Kristina Kija Kockar prošle godine je upisala Pravni fakultet u Beogradu, a svoj uspjeh sada je podijelila na društvenim mrežama.

Kija Kockar u Zadruzi
FOTO: PINK/SCREENSHOT

Kija iako aktivno radi, stiže da odvoji vrijeme za učenje, pa odlične ocjene u indeksu nisu izostale.

FOTO: INSTAGRAM/KIJAKOCKAR/SCREENSHOT
FOTO: INSTAGRAM/KIJAKOCKAR/SCREENSHOT

– Upala na budžet. Devetka danas iz ustavnog prava i pohvale za znanje od profesora i sudije Ustavnog suda gospodina Petrova. Ubacite prijatelji keš u indeks – napisala je Kija.

Pročitajte još

Pola fudbalske reprezentacije mi je pisalo

Da podsjetimo, pobjednika Zadruge i sadašnja voditeljka Kija Kockar priznala je da su joj pojedini fudbaleri, koji sada igraju za reprezentaciju Srbije, slali poruke na Instagramu.

FOTO: INSTAGRAM/KIJAKOCKAR/SCREENSHOT
FOTO: INSTAGRAM/KIJAKOCKAR/SCREENSHOT

– Mnogi prijatelji koji imaju moj broj telefona su mi čestitali rođendan na Instagramu. Pitala sam zbog čega, jer ne mogu da vidim, tamo imam hiljadu poruka… – započela je priču Kija, pa istakla:

– Recimo, viđala sam poruke poslije dvije, tri godine. Pola fudbalske reprezentacije Srbije mi je pisalo. Kasno sam vidjela, tako da nisam postala žena fudbalera – istakla je ona kroz smijeh.

Ipak, nije željela da otkriva imena tih fudbalera, piše Blic.

– Ne želim nikoga da spominjem. Neki su zauzeti, neki i dalje nisu – otkrila je Kockareva, a na pitanje da li su tada bili zauzeti, kada su joj pisali, rekla je: “Mislim da nisu”.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu