Kultura

(FOTO) Unuka Čarlija Čaplina stigla u Beograd: Glumica u potpuno opuštenom izdanju pozirala na aerodromu, sve oči uprte u nju

Glumica Una Čaplin, unuka komičara Čarlija Čaplina, stigla je u Beograd.

(FOTO) Unuka Čarlija Čaplina stigla u Beograd: Glumica u potpuno opuštenom izdanju pozirala na aerodromu, sve oči uprte u nju
FOTO: MITAR MITROVIĆ / RINGIER

Čim je sletjela na aerodrom nije skidala osmijeh sa lica, a prisutni ljudi su zagledali lijepu glumicu i komentarisali kako liči na djeda.

Una Čaplin je bila veoma jednostavno obučena. Sa šalom, jaknom i džemperom ispod, pokazala je kako je skromnost vrlina velikih ljudi.

Inače, španska glumica Una Čaplin unuka je čuvenog Čarlija Čaplina. Talentom je uspjela da postane prepoznatljivo i priznato ime u svijetu glume.

Una Čaplin
FOTO: MITAR MITROVIĆ / RINGIER
Una Čaplin
FOTO: MITAR MITROVIĆ / RINGIER

Una Čaplin je kćerka glumice Džeraldine Čaplin i Patrisija Kastinje, unuka Čarlija Čaplina i praunuka američkog dramskog pisca Judžina O Nila.

Odrastala je u Španiji, Švajcarskoj, Velikoj Britaniji i na Kubi. Putovanja su obilježila njeno djetinjstvo zbog filmske karijere njene majke. A ona je u rano počela da se bavi umjetnošću tačnije raznim vrstama plesa- baletom, salsom i flamenkom.

Pohađala je školu Gordonstoun u Škotskoj, i za to vreme glumila u predstavama u Ujedinjenom Kraljevstvu, u jednoj od njih imitirala je svog djed, u ulozi Botoma u adaptaciji “San letnje noći”, piše Blic.

Una Čaplin diplomirala je na Kraljevskoj akademiji dramskih umjetnosti 2007. godine. Zanimljivo je da je glumila i sa majkom, u tri dugometražna filma. Na početku karijere uglavnom je snimala u Britaniji i Španiji, a onda je dobila uloge i u SAD. Prije pet godina dobila je ulogu Varang u “Avataru” Džejmsa Kamerona. Kritičari su rekli da je njen glumački zadatak bio izuzetno važan u ovom ostvarenju.

Una Čaplin dobila je ime po baki glumici Uni O'Nil, posljednjoj ljubavi Čarlija Čaplina. Ta ljubavna priča nadmašuje brojne filmske scenarije.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije