Društvo

(FOTO) Uručenje nagrade Fiat dizelaš za nagradnu igru "Ćao majstore"

U utorak 28.11. u 12 časova u Centrum marketu u Gradišci uručen je automobil marke Fiat dobitniku nagradne igre „Ćao majstore“.

(FOTO) Uručenje nagrade Fiat dizelaš za nagradnu igru "Ćao majstore"
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Centrum Trade je za svoje vjerne kupce, majstore, organizovao nagradnu igru pod nazivom „Ćao majstore“. Nagradna igra je trajala od 01.05.2023. do 14.10.2023, a izvlačenje srećnog dobitnika održalo se 11. novembra 2023. godine u Centrum marketu u Gradišci.

FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Srećni dobitnik Borko Jovašević je naš kupac, kako kaže, otkad se otvorio Centrum i od tada bar dva puta dnevno kupi nešto u Centrumu. Bili smo svjedoci njegovom oduševljenju i nevjerici kada smo ga direktno pozvali i obavijestili da je upravo on dobio nagradu. Kako navodi, mislio je da se kolege šale s njim jer su znali da je taj dan izvlačenje i da ni u snu nije pomislio da će upravo on biti srećni dobitnik.

Naša radost je bila utoliko veća kada smo unijeli podatke u naš sistem i vidjeli da je dobitnik zaista naš vjerni kupac i da je nagrada otišla u prave ruke.

Zadovoljstvo nam je što je nagradna igra uspješno realizovana i radujemo se narednoj godini kada ćemo za naše majstore ponovo organizovati nagradnu igru sa vrijednim nagradama.

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije