Zabava

(FOTO) UVIJEK SAMO NAJBOLJE Pogledajte luksuz u kome spava mali Isaija, najmlađi sin Veljka Ražnatovića

Najmlađi sin Veljka Ražnatovića, Isaija Ražnatović, 14. maja došao je na svijet.

Veljko Ražnatović
FOTO: DANICA BOŽOVIĆ/RINGIER

Braća Željko i Krstan neizmjerno su se obradovali pojačanju, a ponosni roditelji odmah su za mališana u domu u Titelu uredili prostor.

Budući da je reč o odojčetu, koje se budi noću i zahtjeva veliku pažnju najmlađi sin Veljka Ražnatovića za sada spava sa roditeljima u njihovoj sobi.

Pročitajte još

Cecin nasljednik i njegova izabranica Bogdana pomjerili su bračni krevet u stranu kako bi uz zid stavili police za stvarčice, kozmetiku i pelene, a odmah pored dodali i komodu koja služi jednako za odlaganje kao i za presvlačenje bebe.

Krevetac su smjestili u sam ćošak.

Sve ovo moglo se vidjeti na snimku koji je Veljko danas objavio na Instagramu.

Snimio je kako provodi vrijeme sa sinom a naravno svako ko je želio malo bolje da pogleda mogao je vidjeti razmještaj u spavaćem dijelu, koji je sad očigledno i sobica malenog Isaije.

FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Krevetac bijele boje sa posebnim ovalnim tapacirungom ka zidu privukao je najviše pažnje.

Na prvi pogled on djeluje jako skupo. Nalik je na starije modele kakvi se više ne proizvode, naravno modifikovan modernim sadržajima.

U dnu je mehanizam za ljuljanje i polica, u sredini dušek, a oko njega detalji plave boje.

S obzirom na to da je mala razlika u godinama između Veljkovih i Bogdaninih sinova, vjeruje se da jedan od drugog oni nasljeđuju garderobu, ipak kada je riječ o tehnici i neophodnim stvarima bokser i njegova supruga sve novo kupuju, dok ni bake ni deke, tetke i stričevi ne štede, piše Blic.

Sve što im je neophodno i naravno uvijek i samo najbolje Željko, Krstan i Isaija imaju, a budući da žive na relaciji Beograd-Titel, malo su u Bogdaninoj porodičnoj kući malo u vili u Ljutice Bogdana postoji vjerovanje da sve duplo posjeduju.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu