Hronika

(FOTO) Velika policijska akcija u Gradiški: U pretresima zaplijenjeni novac i ometač, uhapšena jedna osoba

U policijskoj akciji "Kar Gejm" koja je sprovedena na području Gradiške uhapšen je P.B iz Bijeljine.

(FOTO) Velika policijska akcija u Gradiški:  U pretresima zaplijenjeni novac i ometač, uhapšena jedna osoba
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Naime, policijski službenici Policijske uprave Gradiška u saradnji sa Upravom kriminalističke policije, Policijskom upravom Banjaluka i Policijskom upravom Bijeljina realizovali su operativnu akciju kodnog naziva “Kar Gejm”.

Tom prilikom policijskoj stanici Gradiška oštećeni su prijavili da je nepoznata osoba ili više njih iz putničkih automobila u vlasništvu oštećenih ukrali određenu količinu novca.

Pročitajte još

– Policija je operativnim radom na terenu došla do saznanja da su osobe inicijala P.B i D.R iz Bijeljine juče na području Gradiške počinili više krivičnih djela protiv imovine, tako što su korišćenjem uređaja za ometanje signala otključali skupocjene putničke automobile, te od istih ukrali određenu količinu novca – saopšteno je iz PU Gradiška.

FOTO: PU GRADIŠKA
FOTO: PU GRADIŠKA

Po naredbi Osnovnog suda u Gradiški obavljen je pretres kuće, pomoćnih objekata i vozila koje koriste osumnjičeni kojom prilikom su pronađeni predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa počinjenim krivičnim djelima: novac, uređaj za otključavanje vozila(ometač), i drugi predmeti koji će biti korišteni kao dokaz u krivičnom postupku.

Osumnjičeni P.B je uhapšen, dok drugi osumnjičeni D.R nije pronađen i za njim je raspisana potraga.

O svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac OJT Banjaluka.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije