Zabava

(FOTO) "Veliki je narcis, voli da mu drugi pričaju kako je lijep i zgodan" Pjevačica Zorana Mićanović OTKRILA TAJNE MC STOJANA

Pjevačica Zorana Mićanović nedavno je raskinula sa dvije decenije starijim reperom MC Stojanom.

Zorana Mićanović i MC Stojan
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Otkako je raskinula sa MC Stojanom, Zorana Mićanović se samo jednom oglasila za Blic, a nedavno je gostujući u jednom potkastu otkrila koje su njegove najveće mane.

– Uh… Veliki je narcis, mnogo voli sebe. Voli da priča o sebi da je lijep i voli da mu drugi pričaju da je lijep i da je zgodan. Mislim, on zaista jeste lijep i zgodan, ali znaš, nekada malo pretjeruje – rekla je ona, pa nastavila:

– Stidljiv je pred kamerama. Baš je stidljiv. Čak i ovako kad pričamo nešto, on ovako stavi ruke preko lica, postidi se. Iako ima toliko godina – stidi se. Izbjegava novinare, ne voli mnogo da priča pred kamerama. A treća… Za sada nisam uvidjela neke mane, reći ću ti kada ih uvidim – rekla je Zorana kroz osmijeh tada u potkastu “Bunker”.

Podsjetimo, Zorana je za Blic otkrila zbog čega je otkazala nastupe, kao i zašto je okončala romansu sa kolegom.

Mc Stojan, Zorana Mićalović
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ, ANDREJ KRANJC / RINGIER

Pročitajte još

– Otkazala sam nastupe zbog zdravstvenog problema, nisam pala u depresiju, osjećam se odlično. U proteklih pet mjeseci sam skoro svaki dan imala nastupe. Svi jako dobro znaju da sam i prije dve nedjelje proslavila 19. rođendan i da sam od prvog dana bila uključena u tu organizaciju i sve to je dovelo da pada imuniteta i zamora sa glasom. Doktor me je posavjetovao da otkažem nastupe i da mirujem radi svog zdravlja- kaže za Blic Zorana Mićanović.

Na pitanje da li postoji mogućnost da se pomiri sa MC Stojanom, Zorana je rekla:

– MC Stojan i ja smo stavili tačku da na našu vezu. Nismo u lošim odnosima, ali ne bih više ništa pričala na tu temu – rekla je Zorana i dodala da je okidač za raskid bio njegov boravak na Kipru i ponašanje sa drugim djevojkama.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu