Zabava

(FOTO) "Volim te što si mimo svijeta" Isidora objavila emotivnu fotografiju sa Trifunovićem, ON JE LJUBI U GLAVU

Glumac Sergej Trifunović nedavno je u tajnosti napravio venčanje sa 23 godine mlađom Isidorom Mijanović, a novopečeni mladenci ne prestaju da objavljuju emotivne trenutke sa intimne ceremonije.

Sergej Trifunović se oženio
FOTO: PRIVATNA ARHIVA, INSTAGRAM / RINGIER

Iako su najprije svoju ljubav skrivali od očiju javnosti, Sergej Trifunović i Isidora Mijanović više ne kriju koliko su srećni u svom odnosu, a sada je lijepa Isidora objavila fotografiju sa ceremonije.

– Volim te što si mimo svijeta – napisala je ona u opisu fotografije na kojoj je Trifunović ljubi u glavu.

O razlici u godinama

Podsjetimo, Sergej je nedavno progovorio o svom odnosu sa Isidorom i istakao da im razlika u godinama nije problem.

Pročitajte još

– Njihovi komentari nemaju nikakve veze sa ljubavlju, sa ljubavlju ima veze isključivo ono što se desilo između moje vjenčane žene i mene. To je to. Sasvim sigurno da ima istine u tome da sam se promijenio, jer smatram da je jako glupo da se čovjek ne mijenja. Mi mijenjamo DNK svaki dan, a ne sebe i svoje navike ukoliko smo naravno pametni. Vjerovatno jesam i vjerovatno je to bio onaj momenat “kada središ kuću, onda se pojavi i gost”. Zaista sam počeo da sređujem kuću skoro godinu dana nego što se gost pojavio, vjerujem da je ovo isključivo rezultat toga. Da ja nisam nisam zavrnuo rukave da pospremim kući, da li bi se gost uopšte pojavio. Ali učinio sam taj napor i Bogu hvala to je tako – rekao je on za Novu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu