Kultura

(FOTO) ZABLISTALA U CRVENOJ HALJINI U Kanu sve oči bile uprte u Hande Erčel

Na 77. Kanskom filmskom festivalu na premijeri filma "Megalopolis" zablistala je jedna od omiljenih turskih glumica Hande Erčel.

Hande Erčel
FOTO: HANDEMIYY/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Na crvenom tepihu pojavila se u kreaciji iste boje, a haljina Hande Erčel po mišljenju modnih stručnjaka je pravi izbor ukoliko želite da se osjećate poput princeza.

Model haljine koju je odabrala za dolazak na prestižni filmski festival istakla je njenu ženstvenost na sjajan način, dok je cjelokupan stajlnig zaokružila upečatljivim nakitom.

Crvena haljina Hande Erčel nosi potpis modne kuće Balmain, model je iz prije-fall kolekcije za 2023. godinu, čiji dizajn potpisuje Olivije Rusten.

Haljina Hande Erčel savršeno je išla uz ovaj nakit

Šarmantna glumica ponijela je toaletu sa korsetom bez bretela, kojim je istakla dekolte, ramena i besprijekorno izvajane ruke, dok donji deo ove kreacije ima retro-šik zahvaljujući suknji u obliku predimenzionirane drapirane mašne u stilu osamdesetih.

Pročitajte još

Ništa manje pažnje Hande nije privukla odabirom nakita, nosila je ogrlicu, viseće minđuše i prsten juvelirske kuće Pomellato, set nazvan Il Grande Blu.

Kratka ogrlica ukrašena je dijamantima i krupnim tanzanitima, a tu je i 1.676 sićušnih ljubičastih i plavih safira, koji su se svojom bojom istakli uz crvenu haljinu, prneosi Gloria.

Kako je navela ova kuća, ogrlica ima 144,37 karata, prsten 26, a minđuše imaju 536 ljubičastih safira.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu