Zabava

(FOTO) Zdenka se pjevačice odrekla nakon što se udala za Igora Kojića: Severina ima dvije rođene sestre sa kojima ne priča, potpuno se fizički razlikuju od nje

Severina Vučković, već više od dvije decenije privlači medijsku pažnju, kako svojom muzikom, tako i privatnim životom.

Severina Vučković
FOTO: ZORAN ILIĆ / RINGIER

Svojom privatnim životom, Severina Vučković je uvijek u centru pažnje, a porodicu je pokušavala da drži dalje od očiju javnosti, no to joj nije baš uspjelo.

Pjevačica je osim sina Aleksandra, vezana za majku Anu, ali ne i sa sestrama Zdenkom i Marijanom.

Kako su pisali hrvatski mediji, sa starijom sestrom, Zdenkom, Seve ne razgovara već dugo, a ona živi u blizini Zadra, piše Blic.

Naime, Zdenka se svoje slavne sestre odrekla nakon što se ona udala za Srbina, sportskog menadžera Igora Kojića, od kog se prošle godine razvela nakon šest godina braka.

Severinina sestra
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra vaspitana je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njeno zdravlje i sreću – rekla je Zdenka ranije za hrvatske medije.

S druge strane, ni sa Marijanom, Severina nije u dobrim odnosima. Kako su mediji ranije prenosili, Severina i Marijana su već duže vremena u svađi, a tada se u pjevačicin život upleo i Centar za socijalni rad zbog sukoba sa sestrom.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije