Zabava

(FOTO) ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA BLISTA U PLAVOM Samira optužila muža da ima dijete sa ljubavnicom, a sada svi gledaju u nju kako se sredila nakon skandala

Pjevač Dženan Lončarević pokrenuo je postupak za razvod braka, a njegova dugogodišnja supruga Samira Lončarević iznijela je niz optužbi na račun pjevača.

Samira Lončarević se spremila za provod
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ, INSTAGRAM / RINGIER

Samira Lončarević u velikoj ispovijesti optužila Dženana Lončarevića da dugi niz godina ima ljubavnicu sa kojom ima dijete, kao i da želi da je ostavi na ulici.

Pročitajte još

Dženan se tim povodom nije oglašavao, uslikan je sa nepoznatom ženom u svojoj zgradi, a reklo bi se da je i Samira nastavila dalje sa svojim životom.

Samira Lončarević se spremila u provod
FOTO: SAMIRA_LO_15/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Naime, Dženanova bivša supruga otišla je sa prijateljicama na jednu proslavu gdje je pozirala u elegantnom odjelu kraljevski plave boje i dobila pregršt komplimenata na račun svog fizičkog izgleda.

Podsjetimo, komšije Dženana Lončarevića potvrdile su za Blic da pjevač dugi niz godina ima ljubavnicu sa kojom živi.

Dženan Lončarević
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Kako je jedna komšinica, koja je željela da ostane anonimna, potvrdila – istina je da je par dobio dijete.

– Živim u Dženanovoj zgradi posljednjih pet godina i za to vrijeme on živi ovdje sa ljubavnicom. Tačno je da imaju dijete – rekla je jedna stanarka zgrade.

– Živi ovdje sa ljubavnicom godinama. Njeni roditelji su tu u komšiluku, žive u jednoj od okolnih zgrada i svi su na okupu. Kažu da imaju i dijete, ali ja ga nisam vidjela – rekla je jedna komšinica za Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu