Društvo

(FOTO) "Ženska osoba sa svijetlim očima je vanzemaljac, jer ona je sa Marsa" Ovo je CIJENA PREGLEDA koju kontroverzni doktor Nestorović naplaćuje u svojoj ordinaciji

Cijena pregleda kod doktora Branimira Nestorovića, kontroverznog pedijatra, pulmologa i alergologa, sa dodatnim testom ide oko 183 KM.

(FOTO) "Ženska osoba sa svijetlim očima je vanzemaljac, jer ona je sa Marsa" Ovo je CIJENA PREGLEDA koju kontroverzni doktor Nestorović naplaćuje u svojoj ordinaciji
FOTO: MITAR MITROVIĆ/RINGIER

Uprkos šokantnim i lažnim tvrdnjama o zaraznim bolestima, vakcinaciji i brojnim drugim temama, Nestorović je i dalje jedan od najpopularnijih dječjih lekara u Srbiji i na pregled u njegovoj privatnoj ordinaciji čeka i do šest mjeseci.

FOTO: GLAMUR TV HAPPY/YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: GLAMUR TV HAPPY/YOUTUBE/SCREENSHOT

Ukoliko roditelj odluči da liječi dijete kod Nestorovića, moraće da pozove njegovu privatnu ordinaciju, ali i da bude jako uporan, piše Nova. Broj za zakazivanje je gotovo nemoguće dobiti, a objašnjenje zaposlenih u ovoj ustanovi je da su prezauzeti velikim brojem pacijenata.

– Imajte razumijevanja ako se sestre ne jave, jer često imamo puno pacijenata – piše na sajtu Nestorovićeve ordinacije.

Međutim, na ovom sajtu ne piše koje su cijene pregleda kod dr Nestorovića, ali kad konačno uspijete da dobijete vezu, saznaćete da možete djetetu zakazati odlazak u njegovu ordinaciju tek za jul mjesec, a to će vas koštati oko 133 KM, a sa alergo testom moraćete da izdvojite oko 183 KM.

Vanzemaljci, portali, bogati ne umiru od raka

Inače, kada se u javnosti pomene ime prof. dr Branimira Nestorovića, većina građana sjetiće se bar jedne od apsurdnih izjava i stavova, koje je ovaj ljekar zagovarao proteklih godina, naročito od pojave pandemije koronavirusa, tokom koje je govorima briljirao, još kao član “prve postave” Kriznog štaba, iako ga je javnost svrstala u antivaksere. Nakon što je izigravao korona klovna, bacio se na politiku pa je na decembarskim izborima sa svojim pokretom ušao i u beogradski i u republički parlament.

Šta je sve pričao Nestorović?

Na kraju balade, čak i da jeste umrlo 600 ljudi, to je dobar rezultat.

Kada tražite vanzemaljce, u suštini ne morate da idete do Mjeseca ili Marsa, sasvim je dovoljno da upoznate žensku osobu sa svijetlim očima, jer ona je sa Marsa. Oni očigledno imaju plave oči, pa su se parili sa ženama ljudskim i onda su nastali vanzemaljci sa plavim očima, jel tako?

Ljudska rasa nastala je na Marsu, odakle je došla na Zemlju, koja je u stvari ravna ploča, ali malo zakrivljena.

Pročitajte još

Portali postoje, to nije nikakva teorija zavjere. Možeš da ukucaš u NASU, oni to zovu tačka X (iks). Povremeno se pojavljuju, vrlo kratko traju, negdje na zemaljskoj kugli. To su oni što upadnu, pa izlete 17 godina kasnije. Pojavio se tako jedan od onih lovaca (aviona) koji je nestao u Bermudama 1945. godine.

Žena mora da bude mačkasta. Mora da ima nešto ženstveno u sebi. Prava žena mora da bude malo luda. Ona mora povremeno malo džigericu da ti gricka.

Strah od kancera treba da ima samo sirotinja, jer bogati ne umiru od raka. Postoje lijekovi očigledno za neke bogataše. Zato što bogataši ne umiru od raka. Ja to stalno pričam.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu